avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit impozitul forfetar
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

impozitul forfetar

am o societate infiintata din 1996, am avut citiva ani un magazin mic la tara,din 2001 am inchis magazinul,dar eu nu am suspendat activitatea societatii predind la termen toate declaratiile si bilanturile.De cind este legea cu impozitul forfetar,primesc lunar plicuri de la fisc cu somatie si titlu executoriu,mentionez ca societatea este pe zero,am suspendat activitatea din 01 ian 2010,ce se poate face ptr ca nu am bani sa platesc impozitul,ptr ca nu am servici.Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: iulia53 , utilizator 18:36, 11 Aprilie 2010
anul 2009 ati declarat ceva?
Ati platit forfetarul?de acee va vine somatie de la administratie..pe ei nu-i intereseaza daca a-ti avut activitate sau nu..asta e ..
suspendind firma din 01.01.2010 si depunind regimul derogatoriul la finante cu suspendare asocietati nu mai aveti nici o obligatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imp. forfetar crea crea Firma are activitatea suspendata din data de 14.12.2006 pana 13.12.2009 Am anuntat ANAF-ul judetean , prin depunerea unei copii dupa Hotararea AGA.( ca nici ... (vezi toată discuția)
Suspendare activitate bandi2 bandi2 buna.vreau sa intreb,am un magazin de prod naturiste...si nu merge vanzarea,de vre o 2 luni, si ma gandesc sa suspend activitatea. mai platesc taxa forfetara ... (vezi toată discuția)
Impozir forfetar mihaela arges mihaela arges am avut o societate care a fost inscrisa in registrul comertului la data de 29.06.2010 ca suspendata. De la registrul comertului mi-au spus ca nu trebuie sa ... (vezi toată discuția)