avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general suspendare activitate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

suspendare activitate

buna.vreau sa intreb,am un magazin de prod naturiste...si nu merge vanzarea,de vre o 2 luni, si ma gandesc sa suspend activitatea. mai platesc taxa forfetara atunci?daca am ceva datorii la furnizori...nu sume f. mari, si nu am posibilitate sa platesc, cum procedez?in cazul in care doar suspend activitatea...
Cel mai recent răspuns: bandi2 , utilizator 19:47, 14 Iunie 2010
impozit forfetar nu mai platiti insa datoriile da.
de cind este infiintata firma?
Lamuriri?a-ti avut activitate,nu? Dar angajati?
Sunteti cu paltile la buget la zi?
buna. din 2005 este firma, am avut o angajata, dar a plecat acum 2 luni,si nu mi am mai permis sa angajez pe cineva.deci vreau sa suspend activitatea din lipsa vanzarii.,a clientilor, nu mai am bani sa platesc furnizorii,chiria... cum procedez?mentionez ca am ceva restante la furnizori, dar din lipsa banilor, probabil returnez marfa... altfel nu stiu... multumesc
Ultima modificare: Luni, 14 Iunie 2010
bandi2, utilizator
Daca sunteti cu platile la buget la zi atunci puteti suspenda firma cit de repede doriti si cind aveti si certificatul constatator de la ORC veti merge si la Administratia financiara pentru depunerea regimului derogatoriu.
Pina atunci aveti de depus declaratiile :100,102 ptr. trim.2 si cu impoz. forfetar si platiti impozitul forfetar.
Mai aveti de depus si un bilant la semestru adica la 30.06.2010.
multumesc. dar aici intervine problema... nu am bani, sa platesc, altfel nu as inchide...nu merge vanzarea mai deloc, si am si chirie de platit, care de asemenea, nu sint la zi, ce nu am alta sursa decat magazinul.... daca as putea sa fiu la zi, nu as mai inchide probabil...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evitare impozit forfetar prin faliment? infoleg infoleg De maine 1 mai 2009, daca bine am inteles, chiar daca mergem sa suspendam activitatea sau sa radiem firma tot intram sub incidenta taxei maritului Pogea cel ... (vezi toată discuția)
Activitate suspendata Ersin Dervis Ersin Dervis Poate sa-mi explice si mie cineva ce se intampla cu datoriile unei societati ce si-a suspendat activitatea ?Datorii si la furnizori si la bugetul statului, ca ... (vezi toată discuția)
Inchidere sau suspendare firma tszaki tszaki Buna ziua, am un SRL doar pe hartie, fara activitate in fapt. In situatia in care am datorii la buget este vreo solutie sa inchid sau sa suspend firma? pentru ... (vezi toată discuția)