buna.vreau sa intreb,am un magazin de prod naturiste...si nu merge vanzarea,de vre o 2 luni, si ma gandesc sa suspend activitatea. mai platesc taxa forfetara atunci?daca am ceva datorii la furnizori...nu sume f. mari, si nu am posibilitate sa platesc, cum procedez?in cazul in care doar suspend activitatea...
buna. din 2005 este firma, am avut o angajata, dar a plecat acum 2 luni,si nu mi am mai permis sa angajez pe cineva.deci vreau sa suspend activitatea din lipsa vanzarii.,a clientilor, nu mai am bani sa platesc furnizorii,chiria... cum procedez?mentionez ca am ceva restante la furnizori, dar din lipsa banilor, probabil returnez marfa... altfel nu stiu... multumesc
Daca sunteti cu platile la buget la zi atunci puteti suspenda firma cit de repede doriti si cind aveti si certificatul constatator de la ORC veti merge si la Administratia financiara pentru depunerea regimului derogatoriu.
Pina atunci aveti de depus declaratiile :100,102 ptr. trim.2 si cu impoz. forfetar si platiti impozitul forfetar.
Mai aveti de depus si un bilant la semestru adica la 30.06.2010.
multumesc. dar aici intervine problema... nu am bani, sa platesc, altfel nu as inchide...nu merge vanzarea mai deloc, si am si chirie de platit, care de asemenea, nu sint la zi, ce nu am alta sursa decat magazinul.... daca as putea sa fiu la zi, nu as mai inchide probabil...