avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 422 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Activitate Suspendata
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Activitate Suspendata

Poate sa-mi explice si mie cineva ce se intampla cu datoriile unei societati ce si-a suspendat activitatea ?Datorii si la furnizori si la bugetul statului, ca doar de aia am suspendat activitatea ca deja nu mai faceam bani aduceam de acasa sa platesc angajatii.
Cel mai recent răspuns: iulia53 , utilizator 08:19, 14 Septembrie 2010
Cu parere de rau la stat va trebui sa platiti urgent datoriile altfel nu va aproba Regimul derogatoriu -Administratia financiara chiar daca ati suspendat firma la ORC. si asta atrage alte probleme si neajunsuri.Contabila d-voastra nu v-a explicat?
Cu furnizori ii platiti cind aveti bani ..in timp..:D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare activitate bandi2 bandi2 buna.vreau sa intreb,am un magazin de prod naturiste...si nu merge vanzarea,de vre o 2 luni, si ma gandesc sa suspend activitatea. mai platesc taxa forfetara ... (vezi toată discuția)
Firma cu datorii vreau s-o inchid. pot? cristinabucuresti cristinabucuresti Buna ziua. Am o firma care are 6000 ron datorie la stat. Impozite samd... As dori s-o pun pe zero cateva luni ca sa-mi pot plati datoria ( si sa nu mai ... (vezi toată discuția)
Activitate sc suspendata. mai departe? ContSters40598 ContSters40598 Am obtinut pt o sc suspendarea activitatii pe 3 ani. Ce trebuie sa fac acum: sa merg si la Finante cu aceasta Incheiere emisa de ORC ? Multam.:coffee: (vezi toată discuția)