avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... racordare teava gaz
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

racordare teava gaz

Buna ziua locuiesc la etajul al II-lea al unui imobil cu sase apartamente pe scara.(2 per etaj) Doresc instalarea unei centrale de apartament si racordarea la reteaua de gaz .Initial teava de gaz a fost trasa si achitata integral de vecinul aflat la acelasi etaj cu mine.Ulterior la aceasta s-au bransat si restul vecinilor,unii platind iar altii deloc.Intrebarea mea este cui trebuie sa platesc cota parte din teava si daca trebuie neaparat acordul vecinului care locuieste sub mine cu care nu ma aflu in relatii foarte bune#-o.Care este modalitatea de calcul pentru plata ?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 22:54, 11 Aprilie 2010
Cu privire la cota respectiva, vecinului care a achitat initial si integral teava pana la etajul dvs.
Contactati o firma autorizata sa proiecteze instalatia si sa monteze centrala de apartament. Aceasta firma cunoaste demersurile ce trebuiesc facute la furnizorul de gaz in primul rand. Pentru aceasta va trebuie acceptul vecinului care a instalat teava iar costul, partea dv este negociabila, e la libera intelegere. Ca reper puteti sa impartiti valoare totala la 6 sau si mai simplu mergeti la vecinul dv si solicitati-i acordul. Intrebati-l si cat trebuie sa-i platiti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Referitor la centrala de apartament monatedys monatedys in cazul in care intr-un condominiu in care toate apartamentele sint proprietate personala si unde exista 16 proprrietari care au instalat centrale de ... (vezi toată discuția)
Racordare gaz centrala de apartament Nicolaaev Ciprian Nicolaaev Ciprian In anul 2009 unul dintre vecini a cerut acordul propietarilor de pe scara blocului pentru a se racorda la gaz. Persoana in cauza sta la etajul 4 / 4 in scara ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. ma confrunt cu urmatoare situatie pentru care am nevoie ... mihai_radu_2022 mihai_radu_2022 Buna ziua. Ma confrunt cu urmatoare situatie pentru care am nevoie de sfatul Dumneavoastra. Locuiesc intr-un bloc la etajul 2. Instalatia de distributie ... (vezi toată discuția)