avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... OFERTA LEGALA SAU NU?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

OFERTA LEGALA SAU NU?

DETIN UN MIC MAGAZIN LA TARA.. NU IMI PERMIT SA COMERCIALIZEZ IGARI IN CANTITATI INDUSTRIALE .. SI DACAVAND TIGARI AS VREA SA VAND NU NUMAI TIGARI...
INTREAREA ESTE ... POT CONDITIONA CUMPARAREA UNUI PACHET DE TIGARI DE CEA A UNUI PET DE BERE? [CUMPERI TIGARI NUMAI DACA IEI SI BERE]
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 09:45, 13 Aprilie 2010
deci .. daca eu creez un pachet [ca unprodus distinct], format din 1 pet bere + 1 pachet tigari care o sa aiba un pret unitar , sa zicem 15 lei.. dar pt ca stocul de tigari este mic si nu imi permite decat sa realizez cateva astfel de pachete[1 pet bere + 1 pachet tigari].. pot sa vand tigari doar in formula asta?
ca exemplu asemanator , amintiti-va de pachetul "cif si domestos".
Daca formati un pachet cum spuneti si nu il vindeti la pretul sub pretul de piata al celor doua produse tot conditionare este.
Faceti pachetul cum spuneti dar in loc de 15 lei il veti vinde cu 12 lei (de exemplu, pret promotional, reducere 20%).Dar asta nu va permite ca intreg stocul de marfa sa fie facut astfel de pachet.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturare materiale consumate iuli-ana iuli-ana Buna ziua, Firma achizitioneaza materiale pe care le consuma la alta societate, dar societatea respectiva le vrea facturare separat si nu impreuna cu ... (vezi toată discuția)
Vanzare licitatii online Ana Christina Bucur Ana Christina Bucur Offff...nici eu nu prea stiu sa explic ce vreau Este un site de licitatii online....adica.....de ex am un tv de vanzare (cumparat cu 1000 lei ) si licitatia ... (vezi toată discuția)
Reducere promotionala la marfa din magazin minis minis Buna ziua ! Am si eu o nelamurire, in priviinta inregistrarii in contabilitate a reducerilor de pret pentru marfa la pret de vanzare cu amanuntul. Ca de ... (vezi toată discuția)