am luat in leasing o masina second hand pe firma in 2008 la inceput. la sfarsitul lui 2009 am predat-o inapoi ramanand cu o rata restanta. am facut p.v. de predare primire si am primit de la societatea de leasing rezilierea contractului. leasingul dura 3 ani iar noi am platit aproximativ 2 . in contractul de leasing se specifica de o clauza de reziliere de 15% din val masinii( 3000 euro) iar ce vreau eu sa stiu este daca soc poate sa ma dea in judecata pt clauza de reziliere( stiu ca abia dupa 3 ani scap sigur) si ce riscam daca nu platim acesti bani? cam in cat timp te actioneaza in justitie si ce putem face sa scapam de ei? mentionez ca masina a fost intretinuta
Probabil va referiti la prescriptie, care este de 3 ani, dar nu cred ca societatea respectiva va lasa se se implineasca acest termen.
Nu putem spune cu precizie cand va vor actiona fie in judecata, fie prin executare silita ( contractul de leasing este titlu executoriu), pt ca totusi nu imi dau seama ce s-a intamplat, sau au reziliat contractul sau nu.
Leasing auto
ferarumihaela
Buna ziua, cine ma poate ajuta cu o informatie si anume .
Am un leasing pt un cap tractor.Nu am platit vreo 3 rate din cauza ca nu mai este de munca.Nu vor ... (vezi toată discuția)