avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Casa cu act de vanzare-cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Casa cu act de vanzare-cumparare

Buna seara,

Acum doi ani am cumparat o casa cu act de vanzare cumparare dar cel care mi-a vandut-o are clauza sa ramana in ea iar eu dupa moartea lui sa o folosesc.
Acum sunt data in judecata sa dovedesc de unde am avut banii sa ii cumpar apartamentul. Nu am nici o clauza de intretinere sau de vreun ajutor. Am platit 68000 euro pe acest apartament iar la tribunal mi s-au cerut documente doveditoare de unde am obtinut banii pentru cumpararea apartamentului. Daca nu am cu ce sa dovedesc de unde am avut banii ce se poate intampla??Daca ati mai avut probleme similare indrumati-ma catre un avocat care se poate ocupa de cazul meu.
Multumesc anticipat
Paula,42 ani.
Cel mai recent răspuns: ContSters97658 , utilizator 09:53, 16 Aprilie 2010
ar trebui sa dat mai multe date. Ce obiect are? nulitate vanz-cump?
Cine a introdus actiunea?
Nu ati facut un contract de imprumut ptr. a achizitiona apart?
dovedeste ca ai muncit si ai strans banii cu sudoarea fruntii prin strainatate .doar nu i-ai furat? X-(
Dupa ce am divortat trebuiasa facem partajul la apartament.El a vrut sa vindem apartamentul insa nu ne alegeam nici unul cu nimic.Atunci familia mea a decis sa ma ajute cu bani sa il pot achizitiona integral.Actul de vanzare-cumparare a fost incheiat cu urmatoarea clauza: ca el sa stea in apartament pana la moarte iar eu abia apoi sa am dreptul acolo.
Fostul meu sot a intentat actiunea de a ma da in judecata pentru a ma face sa ii dovedesc de unde am avut banii sa cumpar apartamentul.
Nu am facut nici un contract de imprumut folosindu-ma atat de banii dati de familia mea cat si de firma pe care o detin.
Ce ma sfatuiti sa fac in acest caz?
Va multumesc anticipat
Paula,42 ani
care este obiectul dosarului?
pt ce sunteti data in judecata?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie cu probleme alexa75 alexa75 Sunt casatorita de 1 an si am urmatoarea problema: sotul meu a mai fost casatorit si are o fetita din prima casatorie. Cand ne-am casatorit aveam un ... (vezi toată discuția)
Mostenire cu probleme? kristyy kristyy Buna dimi, provin dintr o fam de 3 copii, tatal meu a murit acum 26 de ani si mama a crescut singura 3 copii. Acum 22 de ani mama a primit un apartam de la ... (vezi toată discuția)
Cum pot intra in posesia unei contravalorii unei mosteniri? Enas Enas Buna ziua! Ma aflu intr-o situatie destul de neplacuta, dar am nevoie neaparat de ajutor din partea dvs. In anul 2002, ca urmare a decesului tatalui meu, am ... (vezi toată discuția)