[/buna , in urma cu un an am cunoscut o fata in timp ce ma aflam in concediu in tara . in urma relatiei de 2 saptamini dintre noi a rezultat un copil , acum in virsta de 4 luni. fata era de 17 ani si era plecata de acasa si de atunci ma ocup eu de ea si de cresterea copilului. acum are 18 ani da pronlema e ca nu are grija deloc de cea mica ea fiind ingrijita de mama mea si de sora mea mai mare . e mai usor pt ea a asculta manele , a vb pe mes cu baietii si a astepta sa trimit bani la fiecare 2 saptamini pt a avea ce cheltui . intrebarea e cum pot proceda pentru a intra in custodia copilului pt ami fi incredintat mie spre crestere , deoarece cu ea nu mai cred cai treaba sa ne casatorim deoarece mia zis in fata ca sa mai asteptam , sa o iau aici in franta cu mine si apoi poate ca nui urgent da bineinteles fara copil cum vream eu sa vina amindoua aici daca e . copilu o incurca ca vrea si ea sa viziteze franta deci dupa cum se vede atitudine de mama .ce sanse am pt ca cea mica sa aiba o viata sanatoasa de acum inainte alaturi de mine . daca e nevoie o pot aduce aici cu mine si gasi o bona pt 6 ore cit sunt laq munca sau pot reveni in tara daca este . va raog sa ma sfatuiti cumva si multumesc pt orce mic sfat ori sugestie . Cu respect andrei
Instanta de judecata,in functie de conditiile de crestere si educare (inclusiv situatie materiala,locuinta) ale fiecaruia dintre parinti,de probatoriul administrat (acte,martori,ancheta sociala efectuata in cauza) si tinand seama de interesul superior al copilulu,va hotari caruia dintre parinti ii va fi incredintat.
Nu este necesar sa aduceti si fetita cu dvs.in instanta.
In ce priveste avocatul,nu cred ca este nicio problema daca acesta va este ruda de gradul II.
Da,ar fi bine daca ai putea sa fiti si dvs.prezent la proces,insa daca acest lucru chiar nu este posibil,atunci veti fi reprezentat de avocatul dvs.
as dori un raspuns daca se poate la urmatoarea intrebare . persoanele despre care se face referinta mai sus sunteu si cu barbatul meu .intre noi nu exista si nici nu a existat nicio discutie pana in prezent noi tinand unul la celalalt . Singura persoana care ar fii putut scrie aceste randuri este cumnata mea LAURA FEHER care nu doreste ca noi 2 sa fim inpreuna deoarece nu mai beneficiaza de bunurile si atentiile banesti ale sotului meu.Ce putem face pentru a nu mai aparea asa ceva in alte saituri si a fii lasati in pace . VA MULTUMIM
Divort cu minori
costy223
as vrea sa stiu si eu ce sanse am sa pastrez copilul minor la divort deoarece sotia nu are nici domiciliu si a plecat in strainatate fara sa mai trimita nimic ... (vezi toată discuția)
Custodia copilului
abcdefg
suntem o pereche necasatorita si avem impreuna un copil de 4 ani.in cazul despartirii noastre care sunt drepturile fiecaruia asupra copilului si cui ii va fi ... (vezi toată discuția)