avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 304 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

partaj

multam ptr raspunsuri, mau ajutat mult.....si as vrea sa mai antreb.:eu sant an ROMA.,fostul sot.e de acord sa semneze ptr ca partea sa de garsoniera sai lase fiului nostru(precizez caare 23 ani)iar fiul nostru , care a stat cu mine mereu e de acord sa vindem sa ne luam un apartament,numai ca el nu vrea sa vina-n tara, probabil de rusine, jena,,, treaba lui , si mia zis ca sa rezolv eu. Asa ca antreb ce trebuie sa fac, tre sa merg la notar , daca da, an Romania, sau aici la ambasada? va rog din suflet,sa -mi dati un raspuns.multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 12:42, 12 Aprilie 2010
Va trebui sa veniti in tara. Daca fiul nu poate fi prezent va poate da o procura speciala pentru a-l reprezenta in anumite acte juridice.
cel mai usor ar fi, sa se duca domnul la un notar acolo si sa incerce sa dea o procura cuiva din tara in care sa scrie expre ce doreste.
ar putea direct de acolo sa faca o donatie, a partii lui, catre fiu, si ulterior sa incercati sa traduceti si sa legalizati actul.
daca sotul dvs. nu vrea sa se deplaseze in tara , indicat ar fi sa mandateze in tert /avocat sa-l reprezinte la notariat, in romania .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masa succesorala zuzatudorica zuzatudorica Buna ziua. Mama are o garsoniera in proprietate si doi copii, eu și fratele meu care este plecat din tara de 15 ani. La decesul mamaei stiu ca urmeaza sa ... (vezi toată discuția)
Donatie emanuellen emanuellen Doresc sa donez un apartament copiilor mei,dar fiul meu traieste in Chicago,nu e posibil sa vina in Ro,pentru semnarea actelor,poate sa imputerniceasca pe ... (vezi toată discuția)
Procura notariala marea britanie freenicos freenicos Va rog frumos sa-mi spuneti daca fiul meu , care lucreaza in Marea Britanie,poate face acolo o procura notariala pentru mine spre a o folosi aici in ... (vezi toată discuția)