avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1108 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... alocatia pentru copii
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

alocatia pentru copii

suntem rezidenti in Spania din anul 2006,avem o fatain varsta de 9 ani, la varsta de 5 ani ne-am adus copilul in Spania.Pana la varsta de 7 ani copilul a beneficiat de alocatia de stat care era virata in contul nostru de BRD,de la aceasta varsta am fost instiintati ca copilul nu mai beneficiaza de alocatie deoarece nu mai este pe teritoriul tarii si este rezident in Spania .Aici copilul nu poate beneficia de alocatie din partea statului spaniol deoarece nu avem cetatenie spaniola .Din informatiile vagi pe care le-am primit din partea serviciului consular din Madrid am inteles ca se pot face anumite demersuri ptr. a reprimi alocatia.Va rog frumos daca imi puteti explica mai in detaliu care sunt pasii sau demersurile pe care trebuie sa urmez.Va multumesc si va salut cu respect
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 08:29, 12 Aprilie 2010

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie de stat luana_mada luana_mada Am o nepoata nascuta la data de 13.11.2000 in Madrid-Spania. Parintii sunt romani, au domiciliul in Romania si rezidenta permanenta in Spania din 2000. Poate ... (vezi toată discuția)
Transcriere certificat de nastere danyela_alm danyela_alm Buna ziua! Ma numesc Daniela si sunt rezident in Spania Am un bebelus de 9 luni care este cetatean spaniol avand in vedere ca tatal este cetatean spaniol(noi ... (vezi toată discuția)
Alocatia pt. un minor de 1an si 2 luni free1 free1 as vrea sa primesc si eu un raspuns la urmatoarea intrebare..am depus dosarul pt alocatia copilului in varsta de 1 an si 2 luni la primaria de care apartin.am ... (vezi toată discuția)