avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... contract ANL
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

contract ANL

Buna ziua. Am un contract de inchiriere cu primaria pentru un apartament ANL, valabil pana la data de 31.12.2011. Pot sa ma constranga sa-l cumpar mai repede de acesta data? Daca nu am resurse sa-l cumpar, pot sa-l vanda altui cumparator in perioada contractului? Va multumesc mult.:(
Cel mai recent răspuns: NAY , utilizator 09:27, 12 Aprilie 2010
Nu pot sa va constranga si nici nu poate fi vandut altui cumparator. Poate insa majora cuantumul chiriei.
si eu am un ANL si s-a afisat jos la scara sa il cumparam nici macar nu am stiut ,ca a luat cineva anuntul si am inteles ca totul a fost asa la rapid asa ca nu am inaintat nici o cerere asa ca oricum cum sa il cumperi cand nici macar nu stii pretul , nu avem caldura, apa calda etc. Daca o sa ma lase sa mai stau ok , oricum nu renunt la el sa stea primaria linistita ca acuma ar vrea sa plecam sa-l dea amicilor lor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anl centrală proprie mihaela0889 mihaela0889 Locuiesc într-un apartament Anl (chiriaș) avem centrală comuna pe scara dar cheltuielile sunt exagerat de mari la caldura plus Ca apa o plătim de 2 ori o ... (vezi toată discuția)
Debransare rau-platnici de la utilitati te055 te055 Locuiesc intr-un imobil cu contorizare separata pentru fiecare apartament a apei calde, apei reci si incalzirii. Imobilul are centrala proprie. Sunt multi ... (vezi toată discuția)
Constituirea unei asoc de proprietari este obligatorie? adra2004 adra2004 Buna ziua, Locuiesc intr-un bloc ANL si sunt proprietar al apartamentului respectiv de aproape 3 ani. Blocul are apartamente si garsoniere dispuse pe 2 scari ... (vezi toată discuția)