cine ma ajuta ? dupa moartea mamei am facut succesiunea pentru un apartament si o masina sintem 3 frati si tatal meu am primit cota parte fiecare conform legii dupa doi ani tatal meu a intabulat apartamentul numai pe numele lui apartamentul la succesiune era extratabulara la intabulare tatal meu a facut un fals deoarece el nu a adougat la acte si certificatul de mostenitor pe care el il detinea dorind sa intabule apartamentul iar apoi sa-l vinda dar eu am vorbit cu cumparatorii si aratindule certificatul ei nu au mai cumparat apartamentul eu la acea data ne stiind ca apartamentul este intabulat numai pe el , el intre timp a vindut si autoturismul fara sa ne anuntie si fara sa ne dea partea cuvenita . 1vreau sa il actionez in judecata pentru fals , si sa ii cer daune materiale si pentru ca a vindut autoturismul fara sa ne anuntie si sa ne dea partea cuvenita ce sanse am in instantia? pentru aceasta fapta poate face si puscarie?
buna ziua . puteti sa faceti si plangere penala , dar personal v-as sfatui sa investiti instanta civila.
pt. a beneficia si dvs. , ceilalti succesori de o parte din suma obtinuta in urma vanzarii autoturismului, puteti investi instanta de judecata cu o actiune in pretentii .
de asemenea , va trebui sa va adresati CF cu o cerere in rectificare .
dovada o faceti cu CM .
va multiumesc pentru raspuns . in instantia pot cere daune materiale daca eu intabul acel cm ? atunci poate sa imi spuna ca de ce mai cer daune daca acel cm este inregistrat
Daune cereti pentru ce daune vi s-au produs pana acum, nu face vreo diferenta daca inscrieti CM sau nu.
Discutati cu un avocat desopre proba daunelor, s-ar putea sa va razganditi.
Mostenire
aledical
in 94 dupa moartea mamei am facut succesiunea pentru un apartament am primit fiecare cota parte coform legii in 98 tatal meu a intabulat apartamentul ne ... (vezi toată discuția)
Mostenire
aledical
Cum pot sa recuperez banii investit; 12 ani am investit numai eu in apartamentul in care am doar din jumatate un sfert dupa decesul mamei .Tata sta in ... (vezi toată discuția)