avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1309 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... intabulare apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

intabulare apartament

Buna ziua .Am si eu o problema ; Tatal meu a intabulat apartamentul in 1998 , dar in 1996 am facut succesiunea dupa mama mea in care am primit un certificat de mostenitor in care la masa succesorala a fost ; apartament, autoturism . El a vindut masina in 1997, vazind ca nu revendic sa mi se dea partea el a intabulat apartamentul in 1998 numai pe numele lui dar nu inteleg cum.Apartamentul la succesiune era extratabulara dar asta nu cred ca are vrio legatura .Acum sint hotarat sa depun plingere in potriva lui dar nu stiu unde trebuie sa ma duc , el cred ca se incadreaza la fals in declaratii .
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:46, 22 Mai 2010
Cel mai bine ar fi sa introduceti actiune de partaj succesoral si iesire din indiviziune dupa mama d-voastra si sa nu pierdeti timpul cu plangeri la politie.
Promovati actiune de partaj succesoral ,concomitent cu iesire din indiviziune
Din datele mentionate ,nu reiese existenta elmentelor constitutive ale infractiunii mentionate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbaterea succesiunii marinica71 marinica71 mama mea a decedat in 1992 si doresc dezbaterea succesiunii dar tatal meu nu doreste.ce pot face pt ca nu l pot convonge dar eu doresc asta?mentionez ca mai am ... (vezi toată discuția)
Partaj judiciar - ieşire din indiviziune razvi_09 razvi_09 Bună ziua! Recent am aflat că sunt moştenitorul unei cote de 1/4 dintr-un teren şi a pasivului legat de acesta - 4.000 lei (impozite şi alte datorii), ... (vezi toată discuția)
Succesiune Mitrache12 Mitrache12 Buna ziua, As vrea sa ma informati referitor la dreptul pe care il am in calitate de mostenitor. Suntem doua surori (doar de tata). Tatal a murit acum un an ... (vezi toată discuția)