Buna ziua .Am si eu o problema ; Tatal meu a intabulat apartamentul in 1998 , dar in 1996 am facut succesiunea dupa mama mea in care am primit un certificat de mostenitor in care la masa succesorala a fost ; apartament, autoturism . El a vindut masina in 1997, vazind ca nu revendic sa mi se dea partea el a intabulat apartamentul in 1998 numai pe numele lui dar nu inteleg cum.Apartamentul la succesiune era extratabulara dar asta nu cred ca are vrio legatura .Acum sint hotarat sa depun plingere in potriva lui dar nu stiu unde trebuie sa ma duc , el cred ca se incadreaza la fals in declaratii .
Cel mai bine ar fi sa introduceti actiune de partaj succesoral si iesire din indiviziune dupa mama d-voastra si sa nu pierdeti timpul cu plangeri la politie.
Promovati actiune de partaj succesoral ,concomitent cu iesire din indiviziune
Din datele mentionate ,nu reiese existenta elmentelor constitutive ale infractiunii mentionate
Succesiune
Mitrache12
Buna ziua,
As vrea sa ma informati referitor la dreptul pe care il am in calitate de mostenitor. Suntem doua surori (doar de tata). Tatal a murit acum un an ... (vezi toată discuția)