Expertiza contabila a iesit favorabila mie, eu fiind partea invinuita.
Politia are voie sa ma mai ancheteze?
Cum se desfasoara ancheta mai departe?
Eu am facut o plangere comform art. 275cpp, se poate razbuna pe mine dl. procuror sau dl politist?
Daca este in faza de cercetare penala, politia trebuie sa finalizeze dosarul si sa-l inainteze procurorului cu propunerea de NUP. Dar se poate cere si o contra expertiza care poate dovedi si altceva. Sau exista alte probe care va incrimineaza.
Solutionarea depinde de probele din dosar. Daca va considerati nevinovat mergeti cu ancheta in continuare. Va dovediti buna credinta in solutionarea cazului.Consultati un avocat.
Expertiza care prin concluziile formulate de expert in favoarea dvs.poate fi o proba,care este judecata,daca va ramane sub aceasta forma(fara obiectiuni,daca nu se va efectua si o alta care sa aiba alte concluzii) si in raport de celelalte probatorii administrate in cauza,fie ca va sunt sau nu va sunt in favoare.
Deci ,expertiza poate fi doar o proba intr-un intreg ansamblu probatoriu.
Cercetarea penala va continua pana la epuizarea tuturor fazelor procedurale,pana in momentul in care aceasta va creea convingerea anchetatorilor ca pot propune o solutie legala,iar procurorului sa ii creeze convingerea asupra acesteia.
Expertiza tehnica auto
ujiman
Accident rutier cu victime.
M-am constituit parte civila si am formulat plangere penala.
A fost intocmita o expertiza judiciara auto care dupa parerea mea nu ... (vezi toată discuția)