avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri nerambursabile dezvoltare servicii
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri nerambursabile dezvoltare servicii

Sunt administrator al unui SRL care are ca obiect de activitate cod CAEN 1623.Am 16 angajati,chirie de platit si comenzi ...nu prea! Pentru ca nu doresc sa inchid asa repede afacerea m-am gandit sa deschid un punct de lucru in Bucuresti si, mai precis, o cafenea sau un baruletz! As dori sa stiu daca pot accesa aceste fonduri si ,daca da,in ce cuantum ? Eu mi-am facut niste socoteli si mi-ar trebui in jur de 15.000 de EURO! Am vreo sansa? Va multumesc anticipat pentru raspuns
In speta fondurile nerambursabile, se preteaza pe multe domenii insa:
- aceste fonduri din cate stiu nu se preteaza pentru demararea sau dezvoltarea de afaceri proprii;
- cele spuse un rand mai sus se pot face cu fonduri nerambursabile dar trebuie "camuflate" pentru alte scopuri care sa aiba ca rezultat o dezvoltarea regionala sau asupra unor categorii sociale defavorizate - banii nu ii veti primi pentru ceea ce doriti dumneavoastra cel putin nu sub forma postata aici (ca formulare)
- si din cate stiu se fac proiecte de acest gen de la 50000 de euro in sus si oricum si dumneavoastra veti avea nevoie sa puneti bani (cheltuieli neeligibile)
va multumesc pentru raspuns,dar ma mai puteti ajuta cu informatia de unde pot afla mai multe despre acest subiect?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere fonduri europene nerambursabile constantin29 constantin29 Buna ziua,as dori sa incep o afacere la tara,prin fonduri europene nerambursabile,si am cateva nelamuriri. Exista vreo posibilitate de a primi fondurile ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene nerambursabile customparts customparts sunt interesat sa imi dezvolt o afacere accesand fonduri europene nerambursabile care ar fi pasii?stiu ca trebuie sa imi fac un srl d sau ceva de genul cati ... (vezi toată discuția)
Fonduri nerambursabile pentru microintreprinderi florentinadaniela florentinadaniela Buna ziua, Pot obtine finantare nerambursabila pentru infiintarea unei microferme pentru cresterea gainilor ouatoare? Ma gandeam la o finantare 100%, fara ... (vezi toată discuția)