avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... fonduri nerambursabile pentru microintreprinderi
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

fonduri nerambursabile pentru microintreprinderi

Buna ziua,
Pot obtine finantare nerambursabila pentru infiintarea unei microferme pentru cresterea gainilor ouatoare?
Ma gandeam la o finantare 100%, fara aport personal.
Am vazut ca programul lansat de catre stat pentru IMM-uri nu ofera decat 10000 euro, dar trebuie sa detii 50% din valoarea proiectului.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ion Vasilescu , Consultant credite si finantari 11:00, 25 Iunie 2011
Scuze. Nu era corect .
Ultima modificare: Luni, 30 Mai 2011
george-neagu, moderator
Nu inteleg..ce nu este corect?
Am vrut sa va dau un raspuns si din eroare nu era chiar pentru ce va trebuie dumneavoastra care, sa inteleg ca nu aveti nimic acum, mici o amenajare, ceva mai mic si mai rudimentar care sa trebuiasca dezvoltat si imbunatatit.
Dar aveti macar valoarea estimativa a proiectului? Adica cam cat va trebuie. Le veti creste in regim deschis, pe pamant, asa numitul ecologic sau in regim inchis, in baterii? Doriti sa mergeti strict pe oua sau si pentru carne?
Nu am inca nimic construit, dar m-am gandit la sistemul ecologic, am inteles ca sistemul cu baterii va fi scos din 2012..
Ca valoare, cred ca in jur de 10000 de euro..de aceea doream sa stiu daca exista fonduri nerambursabile fara cofinantare.
Multumesc.
Va redau cateva informatii luate de pe adresa de net [ link extern ]
Costul total eligibil al investitiei de aproximativ 1.500.000 euro / ferma cu capacitatea de maxim 110.000 gaini ouatoare, cu sistemul complet automat de colectare, si spatiul de sortare si ambalare.
In plus trebuie sa va infiintati o societate comerciala cu cod CAEN principal 0147 – ‘Cresterea pasarilor’’ si alte coduri in secundar legate de transport si comercializare directa a produselor in piete si magazine.
Varsta asociatului unic sa fie sub 40ani.

Alte discuții în legătură

Crescatorie de pasari Jess Jess Buna ziua, as dori informatii cu privire la fonduri nerambursabile pentru o ferma de pasari ( de dimensiuni medii).Eu dispun de 1 ha de teren si de o suma de ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene pentru tineri cretu1 cretu1 Buna ziua, Doresc sa ma consultati in vederea accesarii unui fond potrivit pentru infiintarea unei firme de prestare servicii si anume o gradinita privata in ... (vezi toată discuția)
Finantare gana gana exista vreun program care sa finanteze un proiect in valoare de aproximativ 10 mil de euro? (vezi toată discuția)