avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... SSUSPENDARE TERMEN PREAVIZ CONCEDIERE ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

SSUSPENDARE TERMEN PREAVIZ CONCEDIERE INDIVIDUALA-SALARIU COMPENSATORIU

BUNA ZIUA,

AM FOST DISPONIBILIZATA LA SFARSITUL ANULUI 2009, IN TEMEIUL ART. 65 -CONCEDIERE INDIVIDUALA. CONFORM CONTRACTULUI DE MUNCA PE UNITATE AVEAM DREPTUL LA ACEA DATA LA UN SALARIU COMPENSATORIU.

ULTERIOR AM INTRAT IN CONCEDIU MEDICAL...CAM DUPA O SAPTAMANA SI ASTFEL TERMENUL DE PREAVIZ S-A SUSPENDAT.

LA INCEPUTUL ANULUI 2010 S-A MODIFICAT CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA APLICABIL LA NIVEL DE UNITATE SI S-AU PREVAZUT 3 SALARII COMPENSATORII PENTRU CEI CONCEDIATI INDIVIDUAL.

CARTEA DE MUNCA A FOST INCHISA PRIN EMITEREA UNEI ALTE DECIZII IN TEMEIUL ART 65, DECI S-A DAT O ALTA DECIZIE DE INCETARE A CIM, ULTERIOARA INREGISTRARII LA ITM A CONTRACTULUI COLECTIV DE MUNCA PE UNITATE APLICABIL PE 2010.

VA ROG SA IMI SPUNETI DACA ESTE VREO SANSA SA BENEFICIEZ SI EU DE CELE 3 SALARII CONFORM NOULUI CONTRACT COLECTIV APLICABIL PE UNITATE PENTRU 2010, AVAND IN VEDERE CA INCETAREA CIM S-A PRODUS IN TIMP CE IN VIGOARE ERA NOUL CCM.
PRECIZEZ CA NU MI-A FOST COMUNICATA NOUA DECIZIA DE INCETARE CCM, CE APARE IN CARTEA DE MUNCA.

VA MULTUMESC ANTICIPAT!
Cel mai recent răspuns: Isa Radov , Consultant resurse umane 15:13, 12 Aprilie 2010
Da pentru ca incetarea CIM s-a produs pe un alt CCM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu compensatoriu in caz de concediere? georgeta58 georgeta58 Daca firma nu are CCM pe unitate si a dispus incetarea CIM din motive ce nu tin de persoana angajatului - concediere, in acest caz conform CCM la nivel ... (vezi toată discuția)
Salariu compensatoriu m2gica m2gica Buna ziua....Se acorda acel salariu compensatoriu conform CCM la nivel national sau NU, in cazul in care disponibilizarea a survenit nu din lipsa de ... (vezi toată discuția)
Plati compensatorii la disponibilizare colectia la firma privata laurms laurms Buna ziua. Am si eu o nedumerire. lucrez la o firma privata de soft si ieri am fost anuntati ca se fac concedieri colective. vor pleca 16 persoane din totalul ... (vezi toată discuția)