avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 907 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Radiere Societate Comerciala
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Radiere Societate Comerciala

Care sunt pasii de urmat pentru radirea unei societati comerciale cu activitatea suspendata din 08.08.2005.Fara activitate pana in prezent.Si care nu a mai depus la Sectia Financiara nici o declaratie fiscala dupa suspendare?
Cel mai recent răspuns: Adrian Stoica , Practician in insolventa 07:37, 13 Aprilie 2010
Verificaţi-o mai întâi la ORC să vedeţi dacă nu a fost cumva dizolvată. Nu ne-aţi spus daca are unul sau mai mulţi asociaţi, daca are actve,datorii etc.
Care sunt pasii de urmat pentru radirea unei societati comerciale

Dizolvare (numire lichidator ) lichidare radiere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere societate comerciala Dobrovolschi Corneliu Dobrovolschi Corneliu Care sunt pasii de urmat pentru radirea unei societati comerciale cu activitatea suspendata din 08.08.2005.Fara activitate pana in prezent.Si care nu a mai ... (vezi toată discuția)
Radiere srl ela_ranete ela_ranete am o societate cu 2 asociati , a fost suspndatat timp de 2 anu iar acum ii expira suspendarea cum as putea scapa de ea? Cineva mi-a spus ori prin radire ori ... (vezi toată discuția)
Radiere firma inactiva ElenaLuisa ElenaLuisa Spuneti-mi va rog, o firma care e inactiva dar care si-a depus toate declaratiile si nu mai are nici o datorie, are 2 asociati care vor sa o licideze, radieze, ... (vezi toată discuția)