avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 972 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Inregistrari mentiuni Registrul Comertului
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Inregistrari mentiuni Registrul Comertului

Buna ziua,


In cat timp de la semnarea contractului de cesiune de parti sociale trebuie facuta inregistrarea de Registrul Comertului ? Daca cesiunea s-a facut anul trecut, in perioada in care au existat blocajele binecunoscute la Registru din Bucuresti, se mai poate face inregistrarea la Registru in 2010? Care ar fi posibilele probleme cauzate de inregistrarea tardiva a contractului de cesiune?

Va multumesc!

Ultima modificare: Luni, 12 Aprilie 2010
florentina09, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adrian Stoica , Practician in insolventa 07:40, 13 Aprilie 2010
Inregistrarea oricarei mentiuni se face intr-un termen de 15 zile la ORC, dar puteti incerca si acum inregistrarea. Posibilele probleme ar fi legate de respingerea dosarului dat fiind ca nu s-a facut inregistrarea in termen.
Care ar fi posibilele probleme cauzate de inregistrarea tardiva a contractului de cesiune?

Contractul va produce efecte de la inregistrarea lui in Reg comertului !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neinregistrare cesiune la reg com pkey pkey Am si eu o intrebare. Am avut un SRL in care eram asociat unic. Am cesionat-o cuiva am facut cesiune parti sociale, decizie asociat unic .....etc, proces ... (vezi toată discuția)
Opozitie la cesiune parti sociale. ovidiuhanzu ovidiuhanzu Buna ziua ! In fapt este vorba despre cesionarea partilor sociale ale unui SRL, aceasta facandu-se in data de 25.06.2010, prin contract notarial si AGA ... (vezi toată discuția)
Cesiune Alexandru Arsu Alexandru Arsu Buna seara, Intampin urmatoarea problema: Se da un SRL cu asociat unic si 4 persoane implicate in aceasta poveste. A este primul asociat. Pe 01.05 acesta ... (vezi toată discuția)