avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1139 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... cum recuperez actele?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

cum recuperez actele?

salut am un scuter care are talonul retinut la poilitia cluj napoca si cartea de identitate am pierdut o cum pot recupera actele am doar dovada de la politie cum ca talonul e retinut pt. ca nu aveam asigurare obligatorie , contract vanzare cumparare intre mine si vechiul posesor , si cel cu fostu propietar nu e trecut pe numele meu .Iar propietaru scuterului nu e de gasit ultima lui adresa e prin turda pe undeva si acum nu stiu ce sa fac astept vreu sfat ceva orice:sorry:

Alte discuții în legătură

Cum pot sa obtin certificatul fiscal de la vanzator NVR NVR Salutare,am cumparat recent un Ford Focus an2000,am facut contractul DE VANZARE-CUMPARARE la vanzare am primit cartea de identitate si certificatul de ... (vezi toată discuția)
Pierdut talon hanger hanger buna ziua , mi-am cumparat o masina din germania , toate bune si frumoase , acte in regula tot . si intr-o seara ma uit in acte , si nu imi gasesc talonul ... (vezi toată discuția)
Cum aflu daca masina e radiata? IdaTuning IdaTuning Buna ziua, incep prin a spune ca duminica imi voi cumpar o masina din oras de la mine, masina este inscrisa pe galati, persoana care a cumparat masina a ... (vezi toată discuția)