Buna ma numesc Mari si am nevoie de un raspuns tatal meu a decedat in urma cu 10 luni de 13 ani traia in concubinaj,actele le detine concubina si in acest moment ce pot face ca sa ma pot muta sau sa o dau afara ca,de buna voie nu vrea nu a investiti nimik iar tatal meu are act de mostenitor de pe urma bunicilor ea neavand nici un drept ce trebuie sa fac sa pot devenii mostenitoare???????
Formulati actiune in justitie prin care sa se constate ca sunteti unica mostenitoare a defunctului Dvs. tata, actiune in contradictoriu cu concubina. Solicitati si evacuarea ei.
succes.
av.M.Hornea
buna ziua .
chiar daca traia in concubinaj cu tatal dvs. , exista posibilitatea ca defunctul dvs. tata sa fi dispus prin liberalitati in favoarea concubinei sale .
de exemplu putea sa -i lase bunurile sale sau o parte din bunuri concubinei, prin testament .
indicat ar fi sa va adresati unui birou notarial , din raza ultimului domiciliu al defunctului si sa dati declaratie de acceptare a succesiunii .
dupa emiterea CM de catre notar si intabularea dreptului in CF , adresati-va instantei de judecata pt. actiune in evacuare impotriva concubinei defunctului .