avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... STAU CU UN NEBUN IN CURTE !!!!!!!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

STAU CU UN NEBUN IN CURTE !!!!!!!

Curtea in care locuiesc este o curte comuna si nu are acces doar peste proprietatea vecinului. Casa mea este construita in spatele casei lui si astfel neavand feont stradal sunt nevoit sa circul pe calea lui de iesire la stradaX-( si aceasta provoaca mereu scandal. Ce e de facut? Pls helpppp!!!!!!!! #-o#-o
Cel mai recent răspuns: ciprianhotz , utilizator 19:03, 12 Aprilie 2010
sa te muti =D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drum de servitute curte comuna buna ziua! am cumparat o casa ... bizonul91 bizonul91 Drum de servitute curte comuna Buna ziua! Am cumparat o casa intr-o curte comuna cu 12 apartamente. Casele sunt dispuse in linie, curtile aferente sunt in ... (vezi toată discuția)
Constructie casa pmarcel pmarcel stau in casa construita de parinti,au construita acum vreo 25 de ani si nu aveau vecini in spatele casei,dar a aparut un vecin si acesta a cerut sa nu faca ... (vezi toată discuția)
Rãutatea vecinilor Stefanmar Stefanmar Casa mea este construită pe hotar, in spatele casei mele este o straduta care este cale de acces la 4 familii. 2 fam. sunt rude între ele si se tot cearta ... (vezi toată discuția)