avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Carte de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Carte de munca

Am si eu o mica problema: legata de cartea de munca. M-am angajat in luna ianuarie intr-un spital din Bucuresti pe post temporar, cu prelungire in timp pana la deblocarea posturilor. Eu nu am fost pana acum angajata, deci NO CARTE DE MUNCA. cei de la spital mi-au dat o delegatie si mi au spus sa merg sa o cumpar. Problema mea este ca nu am gasit si o alta colega tot suna de cateva luni si ii spun ca nu au.
Spuneti-mi va rog, mai exista alternative, adica se pot cumpara din alta parte?
Va multumesc mult!
Cu stima, Dana M
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:43, 13 Aprilie 2010
Chiar nu conteaza daca vi se intocmeste sau nu carte de munca.. oricum se doreste renuntarea la cartile de munca, in cativa ani, probabil ca din acest motiv nici nu se mai tiparesc
Multumesc mult petru raspuns :) insa nu este chiar ceea ce vroiam sa aflu, pentru ca mi se pare o mare prostie. Daca vreau sa mi dovedesc vechimea intr-un loc ma duc sa stau sa-mi dea o adeverinta sau eu mai stiu ce prostie care poate fi sau nu valabila.
Oricum va multumesc mult si daca reusiti sa aflati noutati, nu ezitati sa mi le transmiteti si mie.

Cu stima, Dana M
Din 2001 vechimea in munca o puteti dovedi cu adeverinta de stagiu eliberata de Casa de pensii pe baza unei cereri si a buletinului.
In ce priveste cartea de munca ,e bune sa insistati.
Periodic apar.
In prezent, nu se mai tiparesc tipizate de carnete de munca ... potrivit legislatiei in vigoare, aceste vor disparea dupa data de 31 decembrie 2010.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de munca pierduta florian_b florian_b Buna ziua. Tatal meu a lucrat la o firma de transport, respectiv ROLI TRANS pana in anul 2000. Am luat legatura cu ei pentru recuperarea cartii de munca, insa ... (vezi toată discuția)
Cartea de munca asadar27 asadar27 Buna ziua, Eu sunt angajat la o firma de 2 ani si 2 luni. De aproximativ 1 an firma s-a divizat si a trebuit sa schimbam contractele de munca. Ieri am aflat ... (vezi toată discuția)
Cumparare carti de munca ContSters147303 ContSters147303 Buna ziua, Imi puteti spune unde gasesc sa cumpar carti de munca? Am sunat la Ministerul Muncii si nu au avut tot anul. Cel putin asa mi-au spus. Trebuie ... (vezi toată discuția)