avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cartea de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cartea de munca

Buna ziua,

Eu sunt angajat la o firma de 2 ani si 2 luni. De aproximativ 1 an firma s-a divizat si a trebuit sa schimbam contractele de munca. Ieri am aflat ca mi-au facut carte de munca de cand m-au mutat la noua firma. Spuneti-mi ce sa fac pentru a obtine datele in cartea de munca de acum 2 ani si 2 luni , nu de acum 1 an cum e trecut in cartea de munca.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:09, 1 Octombrie 2010
Daca nu ati avut carnet de munca solicitati o adeverinta de vechime.
În lipsa tipizatelor de carnete de muncă, pentru persoanele care şi-au încheiat activitatea se întocmeşte adeverinţa de vechime.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cartea de munca ralucagabi ralucagabi cum e posibil ca dupa 1 an si 8 luni angajat la o firma cu mare prestigiu cand doresti cartea de munca sa ti se spuna ca nu ai? (vezi toată discuția)
Dupa 1 an de munca nu am carte de munca, ci doar o adeverinta ionela1987 ionela1987 Dupa 1 an de munca nu am carte de munca, ci doar o aveverinta( cu o stampila de la I.T.M.) in care e precizata periaoada in care am lucrat la firma respectiva ... (vezi toată discuția)
Carti de munca piciueu piciueu am lucrat intr-o firma si cand am plecat am aflat ca nu m-i s-a facut carnet de munca.ce pot face?(contract individual de munca am) (vezi toată discuția)