avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cartea de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cartea de munca

cum e posibil ca dupa 1 an si 8 luni angajat la o firma cu mare prestigiu cand doresti cartea de munca sa ti se spuna ca nu ai?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:38, 20 Aprilie 2011
A fost o mare perioada cand nu se mai gaseau carnete de munca. Probabil asa a fost.
Adeverinta de vechime tine loc de carnet de munca pentru perioada lucrata.
Unul dintre motive ar putea fi faptul ca nu s-au imprimat tipizate. Dar nu e o nenorocire ca nu aveti carnet de munca, important este sa aveti incheiat contract individual de munca.
ralucagabi a scris:

cum e posibil ca dupa 1 an si 8 luni angajat la o firma cu mare prestigiu cand doresti cartea de munca sa ti se spuna ca nu ai?

De pe la sfarsitul anului 2009 , tipizatele referitoare la carnetele de munca nu prea s-au mai gasit de achizitionat ... prin urmare, în lipsa tipizatelor de carnete de muncă, pentru persoanele care şi-au încheiat activitatea se întocmeşte adeverinţa de vechime.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt obligat angajatorii sa mai faca carte de munca sau nu? Dessire Dessire Am lucrat la o firma timp de un an jumate.La angajare mi-au spus ca imi vor face carte de munca.Dupa ce am plecat de la ei...cand sa imi iau cartea de ... (vezi toată discuția)
Carnet munca ne-creat de catre angajator. emiliapana emiliapana Buna ziua, Lucrez din 2007, acesta fiind primul meu job. Angajatorul mi-a comunicat recent ca nu a intocmit un carnet de munca pe numele meu. Este corect? ... (vezi toată discuția)
Nu am carte de munca!!! adela05 adela05 Buna ziua! Am si o eu o n elamurire! Sunt angajata la o firma din luna noiembrie 2009 cu contract individual de munca. Cu toate acestea nu mi s-a facut ... (vezi toată discuția)