avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... carti de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

carti de munca

am lucrat intr-o firma si cand am plecat am aflat ca nu m-i s-a facut carnet de munca.ce pot face?(contract individual de munca am)
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:46, 24 Septembrie 2010
Daca nu aveti carnet de munca, angajatorul trebuie sa va elibereze o adeverinta la incetarea contractului.
În lipsa tipizatelor de carnete de muncă, pentru persoanele care şi-au încheiat activitatea se întocmeşte adeverinţa de vechime vizata de catre ITM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt obligat angajatorii sa mai faca carte de munca sau nu? Dessire Dessire Am lucrat la o firma timp de un an jumate.La angajare mi-au spus ca imi vor face carte de munca.Dupa ce am plecat de la ei...cand sa imi iau cartea de ... (vezi toată discuția)
Carte de munca marcela53 marcela53 Tânăr angajat în muncă timp de 3 ani de două ori. Nu i s-a eliberat carte de muncă nici la prima nici la a doua angajare. Ce document îi va sta la ... (vezi toată discuția)
Dupa 1 an de munca nu am carte de munca, ci doar o adeverinta ionela1987 ionela1987 Dupa 1 an de munca nu am carte de munca, ci doar o aveverinta( cu o stampila de la I.T.M.) in care e precizata periaoada in care am lucrat la firma respectiva ... (vezi toată discuția)