avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 907 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cumparare carti de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cumparare carti de munca

Buna ziua,

Imi puteti spune unde gasesc sa cumpar carti de munca?
Am sunat la Ministerul Muncii si nu au avut tot anul. Cel putin asa mi-au spus.
Trebuie sa refac cateva carti de munca pierdute si am nevoie de tipizate.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:55, 13 Iulie 2010
Numai la Directia Muncii . Pentru persoanele angajate dupa data de 01.04.2001 nu mai trebuie Carnet de munca.(stagiul de cotizare fiind operat in fisa/CNP la Casa de pensii )
Ultima modificare: Luni, 12 Iulie 2010
ContSters109653, utilizator
Da, stiu ca nu mai trebuie carnet de munca dupa 01.04.2001. Insa trebuie sa refac carti de munca.
Stie cineva cand vor mai aparea?
Directia de munca ne tine in ceata din acest punct de vedere.

Puteti elibera adeverinte care pot inlocui carnetele de munca.
În lipsa tipizatelor de carnete de muncă, pentru persoanele care şi-au încheiat activitatea se întocmeşte adeverinţa de vechime vizata de ITM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt obligat angajatorii sa mai faca carte de munca sau nu? Dessire Dessire Am lucrat la o firma timp de un an jumate.La angajare mi-au spus ca imi vor face carte de munca.Dupa ce am plecat de la ei...cand sa imi iau cartea de ... (vezi toată discuția)
Solicitant carte de munca me-alina me-alina lucrez fara carte de munca in invatamant de stat din 2009 si pana in prezent (acum la o noua unitate), iar de la vechea unitate de invatamant nu am decat o ... (vezi toată discuția)
Vreau o carte de munca speedy_emilian speedy_emilian Firma la care lucrez mi-a facut contract de munca,nu din prima zi dar nici dupa prea mult timp,firma serioasa ,de cateva luni ne-au taiat bonurile de masa,s-au ... (vezi toată discuția)