avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cum pot face succesiunea?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cum pot face succesiunea?

cum poate mama sa faca succesiunea daca cei doi copii din partea tatalui nu sunt de gasit deoarece nu tinem contact cu ei de peste 20 de ani?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:04, 12 Aprilie 2010
Foarte simplu: ii declarati la notariat ca fiind si ei mostenitori , le cautati adresa de domiciliu la evidenta populatiei si asteptati termenul de 6 luni de la citarea lor de catre notar pentru decaderea lor din drepturi ca renuntatori la succesiune prin neacceptare!
B-)
Succes!
:luck:
Solutia o gasiti la instanta de judecata.
Insa ca sa ajungeti la instanta va trebuie avocat.Adica in loc de notar mergeti la un avocat sa deschida procesul.
Avantajul este ca puteti lua tot daca va angajati un avocat competitiv.

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiunea la judecatorie teutza teutza Am gasit un articol in care se spune ca deschiderea succesiunii se poate face si la judecatorie si costa mai putin decat la notarul public. Stiti ceva in ... (vezi toată discuția)
Succsesiune ca unic mostenitor Pretorian Pretorian Buna ziua! Tatal meu a decedat in decembrie 2008. Acum s-a intampat si cu mama mea. Mentionez ca dupa tata nu s-a dezbatut succesiunea. De pe urma parintilor ... (vezi toată discuția)
Cum recuperez actiunile dupa decesul tatalui?? lilianaG lilianaG am deschis succesiunea in urma tatalui dar am uitat sa mentionam actiunile pe care acesta le avea la o societate unde e majoritar statul...... cum procedam ?? (vezi toată discuția)