avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ajutor!!!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ajutor!!!

Sunt un suporter al echipei de fotbal Delta Tulcea din liga II seria 1. in deplasare la Braila am lovit un alt suporter pe stadio.m-a retinut jandarmeria....etc.
Se poate sa imi spuna ce se v-a intampla? voi primi suspendare 1 - 6 luni sau e posibil sa fac pushcarie?
Cel mai recent răspuns: ContSters30587 , utilizator 09:48, 16 Februarie 2007
pai in functie de consecice....celalalt a fost spitalizat? a depus plangere? are certificat medico legal? sau doar tulburarea linistii publice? daca nu stim concret ce si cum ce sa rapundem?
;)

pai in functie de consecice....celalalt a fost spitalizat? a depus plangere? are certificat medico legal? sau doar tulburarea linistii publice? daca nu stim concret ce si cum ce sa rapundem?
;)

Jandarmeria doar s-a autosesizat,baiatul pe care l-am lovit nu a depus plangere , nu are certificat medico legal.

Ce bine ar fi fost sa-ti fi pus intrebarea asta inainte de a o comite...X-(
Depinde de mai multi factori(varsta, antecedente, etc.) ce ti se va intampla. Daca te-ai simtit bine cand ai lovit pe altul:O poate n-ar fi rau sa faci si un pic de puscarie. Acolo vei avea mai multe posibilitati sa-ti etalezi tehnicile de bataie- mai ales de autoaparare:D
Lasand ironia deoparte, daca vrei intradevar sa te faci baiat cuminte pe viitor, eu zic sa consulti un avocat, pote scapi ieftin, si data viitoare cand te duci la meci, aplauda, incurajeaza-ti echipa favorita si fereste-te de scandal, ca asta nu te face mai barbat.B-)

Ce bine ar fi fost sa-ti fi pus intrebarea asta inainte de a o comite...X-(
Depinde de mai multi factori(varsta, antecedente, etc.) ce ti se va intampla. Daca te-ai simtit bine cand ai lovit pe altul:O poate n-ar fi rau sa faci si un pic de puscarie. Acolo vei avea mai multe posibilitati sa-ti etalezi tehnicile de bataie- mai ales de autoaparare:D
Lasand ironia deoparte, daca vrei intradevar sa te faci baiat cuminte pe viitor, eu zic sa consulti un avocat, pote scapi ieftin, si data viitoare cand te duci la meci, aplauda, incurajeaza-ti echipa favorita si fereste-te de scandal, ca asta nu te face mai barbat.B-)

deci in principiu nu pot face pushcarie....e bine. va multumesc....
pentr lovirea si vatamarea corporala simpla actiunea penala se pune in miscare doar la plangere prealabila....

Alte discuții în legătură

Abuzuri ale jandarmeriei romane ultrass_89 ultrass_89 > As vrea sa va povestesc o intamplare petrecuta in cursul zilei de 4octombrie in judetul Brasov la un meci disputat in liga a V-a,si poate puteti sa ma ... (vezi toată discuția)
Ce pot sa patesc? ultras1923 ultras1923 Buna seara ,acum aproximativ o luna am avut un incident cu un suporter de la fc brasov ,ca sa fiu mai clar ,eram pe strada cu 2 prieteni (noi fiind suporteri ... (vezi toată discuția)
Cum reclami un teren de fotbal care nu respecta normele adrian_balog adrian_balog Salut. Am trecut astazi printr-o comuna si o minge m-a lovit in parbriz. Din pacate mi-a spart parbrizul, din fericire doar atat s-a intamplat. Pe teren avea ... (vezi toată discuția)