avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ajutor!!!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ajutor!!!

Sunt un suporter al echipei de fotbal Delta Tulcea din liga II seria 1. in deplasare la Braila am lovit un alt suporter pe stadio.m-a retinut jandarmeria....etc.
Se poate sa imi spuna ce se v-a intampla? voi primi suspendare 1 - 6 luni sau e posibil sa fac pushcarie?
Cel mai recent răspuns: ContSters30587 , utilizator 09:48, 16 Februarie 2007
....in 2 luni de la savarsirea faptei:)
Asa ca... daca cel ce "apostrofat" de tine nu face plangere in acest timp, actiunea penala impotriva ta nu se mai poate pune in miscare.
Dar, numai daca e infractiunea mentionata. Daca nu e plangere prealabila, termenul de 2 luni nu e aplicabil:(
Si inca una, ca nu eu ti-am zis ca nu poti face puscarie(s-ar putea sa poti:P): daca cel lovit este minor, se poate sesiza politia si din oficiu, asa ca nu te bucura prea tareB-)
Ultima modificare: Vineri, 16 Februarie 2007
ContSters30587, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuzuri ale jandarmeriei romane ultrass_89 ultrass_89 > As vrea sa va povestesc o intamplare petrecuta in cursul zilei de 4octombrie in judetul Brasov la un meci disputat in liga a V-a,si poate puteti sa ma ... (vezi toată discuția)
Ce pot sa patesc? ultras1923 ultras1923 Buna seara ,acum aproximativ o luna am avut un incident cu un suporter de la fc brasov ,ca sa fiu mai clar ,eram pe strada cu 2 prieteni (noi fiind suporteri ... (vezi toată discuția)
Cum reclami un teren de fotbal care nu respecta normele adrian_balog adrian_balog Salut. Am trecut astazi printr-o comuna si o minge m-a lovit in parbriz. Din pacate mi-a spart parbrizul, din fericire doar atat s-a intamplat. Pe teren avea ... (vezi toată discuția)