adresa i-o aveti din contractul de inchiriere. daca nu il gasiti, trimitetii o scrisoare in acest sens, cu confirmare de primire. aceasta va sta drept dovada ca dvs ati incercat sa-l hgasiti sa-i dati banii. daca el se da disparut nu aveti ce face.
ac um depinde si cum v-ati i9nteles asupra achitarii chiriei, direct in mana lui sau intr-un cont. in cazul 2 ii puneti bani in cont indiferent daca el da sau nu dovada de existenta.
nu m-am exprimat corect, stau intr-un imobil in care plateam chiria la stat, in 2007 a fost dat proprietarei de drept, dar nu a venit nimeni sa incheiem un nou contract de inchiriere, asa ca noi nam mai platit nimanui chiria, proprietara de drept a decedat iar noi nu stim cui sa platim chiria. Sotul decedatei traieste si locuieste in Franta, l-am sunat ca sal intrebam ce facem cu chiria si dansul ne-a spus ca nu-l intereseaza, casa nici pe el nici pe fiul dansului, ca; ia fost luata tatalui sotiei pe vremea comunistilor si sa faca statul roman ce vrea cu ea. In anul 2007 proprietara de drept a dat o procura speciala unei doamne prin care o imputerniceste sa faca toate demersurile pt. a-i recupera intreg imobilul(practic sa faca ce vrea cu el) , adica acesta in care stam noi, deoarece a castigat doar unde stau doar chiriasii adica noi si inca alte 2 familii, dar mai sunt inca 3 familii care au apucat sa cumpere apartamentele cu legea 112/1195. Acum noi chiriasii nu stim cum sa facem sa platim chiria catre mostenitorii doamnei deoarece, doamna aceasta care are procura o foloseste ca si cand proprietara de drept ar fi in viata pentru ca nimeni dintre noi nu poate scoate din franta copie dupa actul de deces al proprietarei de drept. as dori sa-mi spuneti ce ar trebuie sa facem .