avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 261 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... casa nationalizata revendicata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

casa nationalizata revendicata

numele meu este cristina si locuiesc intr-o casa nationalizata, ca si chiriasa,ce a fost revendicata de fostul proprietar.casa a fost restituita in 2005, iar notificarea noi am primit-o in 2007 de atunci nu s-a mai auzit nimic de proprietar pana acum 3 saptamani cand au venit doua persoane cu o procura din 2007 de la proprietara. tin sa mentionez ca proprietara a decedat in acest an.acestia spun ca vor sa le platim chirie in numele proprietarei, dupa mai multe discutii acestia au spus ca ei sunt noi proprietari dar ca nu au contract de vanzare-cump si doar o chitanta de mana, proprietara are si mostenitori dar acestia au spus ca nu sunt interesati de locuinta respectiva.as vrea sa stiu ce acte ar trebui sa contina dosarul celor care se dau noii proprietari si ce ar trebui sa fac eu.
va rog daca imi puteti raspunde urgent pt ca astazi am intalnire cu acele persoane
Cel mai recent răspuns: Florentina Mihaela , utilizator 20:16, 9 Octombrie 2009
Ca ii dai in judecata , pe mana politiei ............
asta as face si eu dar trebuie sa fiu sigura ca am dreptate si ca am tot ceea ce este nevoie :D
Cei care au venit cu pretentii la dvs trebuie sa aiba act de vanzare-cumparare incheiat la notar cu mostenitorii persoanei careia i s-a restituit imobilul. Deci trebuie sa se fi dezbatut succesiunea. La un astfel de transfer de proprietate, cumparatorul primeste toate actele prin care imobilul a trecut de la un proprietar la altul, deci istoricul cladirii.
Cereti sa vedeti toate aceste acte, daca vor sa-si justifice pretentiile. Puteti sa-i duceti la un notar sau avocat pentru a primi o parere autorizata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revendicare imobiliara gigi31 gigi31 Buna ziua, as vrea sa ma ajutati cu cateva sfaturi intr-o problema cu o casa nationalizata. In anul 1997 am cumparat o casa nationalizata de la statul roman, ... (vezi toată discuția)
Casa nationalizata gigi31 gigi31 Buna ziua, as vrea sa ma ajutati cu cateva sfaturi intr-o problema cu o casa nationalizata. In anul 1997 am cumparat o casa nationalizata de la statul roman, ... (vezi toată discuția)
Revendicare imobil nationalizat d92/19950 termen prescriptie 30 ani Iuha Adrian Adrian Iuha Adrian Adrian La depunera.actiuni de revendicare a imobilului in baza art 480 ,mandatarul a depus o procura care reprezinta pe "mostenitor ? " care se referea la ... (vezi toată discuția)