avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... vechimea in munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

vechimea in munca

perioada in care o salariata a avut suspendat cim conform OUG 148/2005, fiind in concediu pentru crestere copil pana la implinirea varstei de 2 ani, constituie vechime in munca pentru a se putea acorda sporul de vechime?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:47, 13 Aprilie 2010
Din 2007, perioada concediului pentru cresterea copilului în vârsta de pâna la 2 ani sau de pâna la 3 ani în cazul copilului cu handicap constituie vechime în munca si în serviciu, care se are în vedere la stabilirea drepturilor ce se acorda în raport cu aceasta. - art.18 alin.7 din OUG nr.148/2005
Ultima modificare: Miercuri, 14 Aprilie 2010
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil-vechime in munca cocuta1973 cocuta1973 Concediul pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani se considera sau nu vechime in munca ( pt calcul spor vechime)?? (vezi toată discuția)
Spor vechime roxanas roxanas O salariata(functionar public) angajata in noiembrie 2007 (fara nici o zi vechime) a fost in concediu maternitate si concediu crestere copil in perioada ... (vezi toată discuția)
Spor vechime - concediul pentru cresterea copilului alemia alemia Am si eu o rugaminte vreau sa stiu daca perioada concediului pentru cresterea copilului (2ani) ,se ia in calcul la acordarea sporului de vechime. (vezi toată discuția)