avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... imprumut
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

imprumut

am imprumutat unei persoane o suma de bani. pt ca nu mi-a dat banii la termen am dat-o in judecata si am hotarire definitiva si irevocabila. m-am adresat apoi unui executor. dar nu m-a putut ajuta cu mai nimic. persoana care imi datoreaza bani are o pensie de 6 milioane lei,si nimic altceva in proprietate. nu are casa,masina,teren,nimic in proprietate. toate sint pe numele fiicei ei. mai pot recupera datoria ? cum? daca ii fac o plingere penala pt nerespectarea judecatoresti? n-am facut asta,dar ce ar pati? imi vreau banii inapoi dar nu as dori sa ajunga la puscarie pt niste bani.
Cel mai recent răspuns: ne_nicku , utilizator 23:39, 15 Februarie 2007

ptiu .. ptiu .. sa nu te deochi ..:P

ma nenicule ma .. cand ma iei pe langa tine ca si discipol ? maestre ? :D

Oricand... onorabile! :)):))
Doar, doar oi mai invata si eu cate ceva!! Stilu' smuls - pocnit- calmat -linistit (raspunsul catre silviu nita) e monede de schimb:D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerespectarea hotararii judecatoresti miki70_is miki70_is Ce se intampla cand debitorul nu respecta hotararea judecatoreasca(sentinta civila definitiva si irevocabile),dupa procedura la instanta conf.art.580/3 ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea unei hotarari definitive si irevocabile Dima Mihaela Dima Mihaela Buna seara, Acum 3 ani, am obtinut o hatarare definitiva si irevocabila in proces cu o institutie a statului. Dupa indelungi usi inchise in fata cu mentiunea ... (vezi toată discuția)
Ajutor....copiii mei valymony valymony sunt divortat din 2005 si copiii au ramas cu fosta,eu avand un program vizitare minori.desi de cate ori aveam drept vizita ea nu .mi dadea voie sa.i ... (vezi toată discuția)