avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... legea 221/2009
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

legea 221/2009

Buna ziua,va rog daca se pote sa imi raspundeti ce drepturi si depagubiri putem obtine ca urmasi de gradul 1 a unui detinut politic ,care a murit in anul 1990 cand incepuse sa isi perfectioneze actele?Iar pana acum nu am stiut nimic despre aceasta decat in urma unei vizite la Muzeul Memorial al durerii din Sighet unde i-am gasit numele acolo la muzeu.Va multumesc,cu respect !
Cel mai recent răspuns: daunemorale , utilizator 14:40, 12 Mai 2010
astazi la Tribunalul Bucuresti s-au judecat o serie de dosare avand ca obiect acordarea de reparatii in temeiul legii 221, aveti mai jos un link la pagina sedintei, puteti urmari solutiile date in dosare pentru a va crea o idee.

[ link extern ]
danyniky a scris:

Buna ziua,va rog daca se pote sa imi raspundeti ce drepturi si depagubiri putem obtine ca urmasi de gradul 1 a unui detinut politic ,care a murit in anul 1990 cand incepuse sa isi perfectioneze actele?Iar pana acum nu am stiut nimic despre aceasta decat in urma unei vizite la Muzeul Memorial al durerii din Sighet unde i-am gasit numele acolo la muzeu.Va multumesc,cu respect !

Cititi aici :

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubiri detinuti politici INA58 INA58 mai sunt cateva zile pana cand eu impreuna cu mama si fratele meu mai putem depune actele/dosarul pentru a cere despagubiri morale in baza legii ... (vezi toată discuția)
Dreturi mostenitori deportati in baragan karytat karytat As dori sa stiu daca eu si sora mea beneficiem de vre-un drept in calitate de mostenitori ai unui deportat in Baragan. Precizez ca tatal meu a fost deportat in ... (vezi toată discuția)
Ajutor de inmormantare sau ajutor de deces? maria_corina29 maria_corina29 buna seara, am o vecina al carei sot a murit azi, ea este pensionata -pensie de invaliditate iar decedatul nu mai avea nici un venit, nici la pensie nu apucase ... (vezi toată discuția)