avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Comisia de disciplina
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Comisia de disciplina

Sunt chemat la comisia de disciplina in urma unui referat facut de seful locului de munc. Seful locului de munca face parte din comisia de disciplina (3 persoane din care 1 de la sindicat)
Este normal ca persoana care a facut referatul sa faca parte din comisia de disciplina?
Cel mai recent răspuns: gugu13 , utilizator 17:47, 13 Aprilie 2010
da.
Este normal, dar incercati sa discutati cu reprezentantul sindicatului, care ar trebui sa fie avocatul dv.
In paranteza, chiar sunteti nevinovat?
Daca da, nu are de ce sa va fie frica.
Da, chiar sunt nevinovat. Referatul este facut pentru intarzieri repetate la servici (fara nici o baza) Mentionez ca nu am intarziat niciodata, facand naveta cu inca 2 colegi.
Cum poate demonstra ca eu intarzii "frecvent"?
Ultima modificare: Marți, 13 Aprilie 2010
gugu13, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Convocare cercetare disciplinara TSorin TSorin Buna Seara. Poimaine voi fi chemat la sediul firmei pentru cercetare disciplinara. Cum nu exista sindicat sau reprezentanti salariali, am hotarat sa iau un ... (vezi toată discuția)
Hartuire morala andreisl andreisl Buna ziua, am si eu o prblema si anume sunt hartuit moral la serviciu. Sunt intr-o functie de conducere de 4 ani si pana acum un an nu am avut probleme insa ... (vezi toată discuția)
Ce pot face in cazul in care sunt convocata in comisia de disciplina pentru ceva ce nu tine de responsabilitatile mele? creangadaniela creangadaniela Am fost acuzata ca am incalcat o norma care nu tine de responsabilitatile mele din fisa postului( mai pe scurt sa va spun ca seful in momentul in care se afla ... (vezi toată discuția)