Va rog sa ma ajutati cu aceasta problema.
Firma la care lucrez a fost actionata in judecata datorita faptului ca nu a platit o factura la timp de (catre Macromex). Din cate inteleg de la juristul de la Macromex suntem buni de plata (inclusiv cheltuieli de judecata).Pe site-ul tmb.ro am gasit sentinta dar nu-mi pot da seama clar daca instanta le-a dat dreptate sau nu.
Va rog mult sa ma ajutati. Cu deosebita stima.
Număr unic dosar (Număr anterior): 2494/300/2010
Înregistrat în data de: 4 Martie 2010
Obiectul cauzei: încuviinţare executare silită
Materia juridică: Civil
Stadiu procesual: Recurs
PÃRŢI:
[EDITAT]
TERMENE DE JUDECATÃ:
Nr. Data Soluţie Detalii
1. 18 Martie 2010 Soluţionare respinge recursul ca nefondat. irev.
Contactati serviciul arhiva al instantei care a pronuntat decizia in recurs si aflati daca a fost redactata sau nu hotararea.
Puteti, daca s-a redactat, intrebati daca au transmis dosarul instantei care a judecat fondul.
Dupa caz, mergeti la instanta de fond sau daca inca dosarul este la instanta de recurs, la instanta de recurs, si solicitati o copie de pe decizie.
Sau asteptati comunicarea.
Din cate observ, daca reprezentati [editat], ati pierdut.
1) Nu am inteles la care firma lucrati, parata sau reclamanta?
2) Unde s-a dezbatut fondul si ce solutie s-a dat?
3) Recurentul a pierdut recursul, deci se mentine hatararea de la fond, adica de la judecatoria de sector.
Daca ar fi cunoscut raspunsurile la intrebarile formulate de catre dvs. ar fi putut ajunge la o concluzie, favorabila sau nu, insusi autorul topicului.
Au mers pe somatie de plata banuiesc si dat fiind faptul ca exista si persoanele fizice, intimati parti de rand 1 (probabil s-a solicitat si ceva care presupunea judecata in fond), va mai urma un dosar pe dreptul comun.
Putem fabula, cred, pana revine cu clarificari sau solutia instantei autorul.