avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cine a castigat acest proces?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cine a castigat acest proces?

Cine a castigat acest proces: reclamantul sau recurentul?
"Tip solutie: Recurs (alte soluţii)
Solutia pe scurt: În rejudecare, după admiterea recursului prin decizia civilă nr. xxxx pronunţată de Tribunalul X, respinge acţiunea ca fiind nefondată. Irevocabilă."

Povestea pe scurt. Am avut castig de cauza la judecatorie, apoi paratul a depus recurs la tribunal. In prima faza recursul a fost admis apoi s-a dispus rejudecarea tot la tribunal. S-au cerut noi probe inclusiv o expertiza. Recurentul parat a refuzat sa plateasca onorariul pentru aceasta expertiza si tribunalul a dat hotararea citata mai sus. Deci cine a castigat eu sau cel care a depus recursul? Care actiune e respinsa a mea sau recursul lui?
Ultima modificare: Luni, 4 August 2014
GabiM26, utilizator
Cel mai recent răspuns: Diana Persa , Avocat 16:33, 4 August 2014
A pierdut reclamantul, instanta de recurs schimband in rejudecare solutia instantei de fond, respingand actiunea. Cereti o copie dupa decizia Tribunalului ca sa va lamuriti, sa nu fie vreo eroare de transpunere pe portal a solutiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestator sau intimat? zaza zaza as vrea sa stiu cine sunt partile intr-un proces de rejudecare, pentru ca eu in prima faza sunt reclamant, care am castigat procesul la tribunal iar paratul a ... (vezi toată discuția)
Explicatii decizie curtea de apel marusca marusca La tribunal,ca instanta de fond, eu ca reclamant am cistigat. Casa de pensii a facut recurs care s-a judecat la curtea de apel. Pe portalul instantelor ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa fac in aparare, la instanta ? oanaportar oanaportar - litigiu de munca Daca Curtea de Apel - a dat urmatoarea solutie: - Modifică sentinţa - Solutia pe scurt: Admite recursul. Modifică în totalitate ... (vezi toată discuția)