avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contestator sau intimat?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contestator sau intimat?

as vrea sa stiu cine sunt partile intr-un proces de rejudecare, pentru ca eu in prima faza sunt reclamant, care am castigat procesul la tribunal iar paratul a facut recurs la curtea de apel unde i s-a admis recursul si s-a trimis dosarul spre rejudecare la aceeasi instanta.(litigii de munca). s-a rejudecat dosarul insa nu inteleg decizia tribunalului care spune ca respinge contestatie( nu stiu care contestatie a mea de la tribunal sau a paratului de la curte) si obliga contestatoarea catre intimat la plata ch de judecata. as vrea sa stiu daca in situatia data sunt contestatoarea sau intimat? va multumesc din suflet
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:54, 8 Iunie 2010
In recurs dvs. sunteti intimatul si partea adversa este recurent parat(contestator) deoarece contesta o decizie nefavorabila lui.Daca faceati si dvs. recurs se respectau partile si anume dvs erati recurent reclamant si partea adversa era recurenta parata.Daca s-a reluat procesul de fond la tribunal s-au pastrat partile din primul proces ceea ce inseamna ca acum v-a fost respinsa actiunea si acum dvs. trebuie sa faceti recurs.
Ultima modificare: Marți, 8 Iunie 2010
FLORIN VASILIU, Consultant resurse umane
multumesc mult, oricum termenii ma depasesc
Daca dvs ati contestat decizia de incetarea a c.i.m, atunci sunteti contestatoarea ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atacarea deciziei curtii de apel costy1979 costy1979 Cum se mai poate ataca o decizie a unei curti de apel? Curtile de apel au competenta de a judeca un recurs? (vezi toată discuția)
Citatie roxanel_bitza roxanel_bitza am si eu o nedumerire deoarece nu ma pricem mai deloc la asa ceva.:(((poate sa am ajute cineva cu un sfat??? am primit o citatie in care scrie ca sunt ... (vezi toată discuția)
Recurs cuziamusia cuziamusia in cererea de recurs (dupa un proces civil pt majorarea pensiei de intretinere), paratul-recurent a cerut casarea sentintei atacate ca netemeinica (a motivat ... (vezi toată discuția)