avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Legea concurentei
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Legea concurentei

Va rog sa ma lamuriti cu o problema legata de legea concurentei.Vreau sa deschid un salon de tatuaje si pircing intr-un centru comercial in constanta. In incinta aceluiasi centru comercial se mai afla un salon cu acelasi profil. Proprietara celuilalt salon mi-a invocat legea concurentei, si mia spus ca nu am voie sa deschid in aceeasi cladire. Cum se aplica legea concurentei in acest caz? Va multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Mihail Cazacioc , Consilier juridic 22:21, 13 Aprilie 2010
Vrea sa te sperie, mizand pe faptul ca nu stii legea, in ideea de a te face sa pleci de acolo.
Daca te uiti, peste tot sunt magazine cu profil asemanator. Concurenta lor e chiar benefica intrucat poate duce la scaderea pretului. Nu-i asta economia de piata?.
Bafta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concurenta neloiala salon coafura LucianB31 LucianB31 Buna seara ! As dori sa stiu daca exista concurenta neloiala in urmatoarea speta: Doua angajate pleaca de la un salon de coafura, apoi isi deschid un salon pe ... (vezi toată discuția)
Amplasarea localului farmaciilor andruscaa43 andruscaa43 Buna tuturor! Este permis ca mai multe farmacii sa fie amplasate in acelasi complex comercial?Faceti si o trimitere la lege va rog.Multumesc! (vezi toată discuția)
Angajament de confidentialitate Daniela.g Daniela.g Pot fi obligata sa semnez asa ceva sub denumirea de angajament de confidentialitate: \"Sa nu particip in calitate de proprietar, asociat, salariat, sau agenti ... (vezi toată discuția)