avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale DAUNA CASCO
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

DAUNA CASCO

Am de incasat de la assiban o dauna pt. furtul unui scutter in valoare de 2900 ron. De 6 luni de zile nu primesc banii de la ei in conditiile in care dosarul a fost incheiat si mi-au spus ca urmeaza sa primesc banii in cont. Ca firma ,daca as folosii banii zilnic, as face profit. As putea sa-i dau in judecata sau ce ma sfatuiti sa fac?
Cel mai recent răspuns: popescu_car , utilizator 23:31, 17 Februarie 2007
Nu e prima data cand aceasta firma face figuri:D
Dati-i in judecata si recuperati-va banii. Daca suma este certa, lichida si exigibila(daca au recunoscut inseamna ca este) face-ti o somatie de plata la judecatorie, o investiti cu formula executorie si o puneti in executare.
Pt. asta imi trebuie avocat ? si la ce judecatorie ma duc? a mea sau a lui?
Avocatul este optional:), insa daca nu va pricepeti n-ar strica sa aveti unul.
Intrucat este un litigiu izvorat din asigurari dvs puteti alege judecatoria competenta din urmatoarele 4 variante:
1.domiciliul asiguratului (al dvs.)
2.locul unde se afla bunurile asigurate
3.locul unde s-a produs accidentul
4. domiciliul paratului (al asiguratorului in acest caz)
Mii de multumiri.#-o
Mii de multumiri.#-o

Alte discuții în legătură

Recuperare creanta in lipsa de contract ContSters15310 ContSters15310 Am executat niste lucrari de constructii speciale sub antrepriza dar antreprenorul general pentru diverse motive a refuzat sa semneze un contract si surpriza ... (vezi toată discuția)
Ordonanta de plata - lipsa somatie, consecinte MARY081968 MARY081968 Buna ziua, Va rog, daca poate sa imi raspunda cineva la urmatoarea intrebare: - am depus la Judecatorie o cerere cu privire la recuperarea unui debit, de la ... (vezi toată discuția)