avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 990 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Incredere in politie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Incredere in politie

In ceea ce priveste plangerea penala pe care am facut-o ,simt ca nu pot avea incredere in politistul care se ocupa de acest dosar .s-au folosit unele cuvinte care m-a facut sa cred ca tine parte angajatorului, motivul ....................traim in Romania .
Stiu, am nevoie de avocat bun sa mi se poata face dreptate , dar inca odata va rog , cum pot afla care avocat este bun si care nu ...........am stat de vorba cu 3 avocati cunoscuti pana acum dar se vede clar ca nu se pricep la penal .Recunosc, nu imi permit financiar nici sute de euro sa platesc un avocat tinand cont ca numai un job decand asa zis mi-am dat demisia cu acordul ambelor parti .
Rog raspuns si ajutor.
Multumesc .
Cel mai recent răspuns: Ioana -NL , utilizator 21:38, 14 Aprilie 2010
Nu aveti incredere in politie, dar.. nici in avocati... dupa cate scrieti aici.:) Nu puteti sa apreciati dvs. daca se pricep sau nu in penal... Totul este sa aiba datele din dosar cu o buna colaborare cu dvs . Restul este munca lui. Va va fi greu sa va sustineti o cauza in penal fara aparator. daca nu aveti venituri puteti cere ajutor public judiciar. Mergeti la barou. veti primi informatii ce trebuie sa faceti.

Din nefericire,avocatii renumiti solicita si onorarii mari.
Pe de alta parte va trebuieste ajutorul unui avocat priceput care sa va asiste la cercetari,mai ales daca atitudinea politistului este cea pe care o relatati.
Incercati ,daca indepliniti conditiile ,sa apelati la ajutorul public judiciar,astfel cum este acesta stipulat in OUG nr.51/2008
Ultima modificare: Marți, 13 Aprilie 2010
Radu Gabrian, Mediator
Ca raspuns pentru colegii mei, ma indoiesc ca un avocat numit din oficiu,se va implica sa o ajute pe d-na.Avocatii din oficiu sunt (multi dintre ei) in colaborare directa cu politia(primesc clienti de la ei si nu risca sa strice o asa colaborare de dragul cui? si pentru ce onorariu?
Solutia este tot la un avocat ales. Mergeti in sala de judecata si urmariti cum pledeaza un avocat la procesele penale...O sa va formati singura o parere si-l veti alege pe cel care va place. Cat priveste onorariul...ramane sa va intelegeti cu el, insa nu cred ca e ceva de genul "sute de euro".
Mult succes.
av. M.Hornea
Ultima modificare: Marți, 13 Aprilie 2010
Mihaela Hornea, Avocat
Multumesc mult Doamna Hornea ,
aceiasi parere o am si eu despre avocatii din oficiu iar avocatii buni credeti-ma ca in Bucuresti s-a vorbit si de suma de o mie de euro pe care nu mi-o permit .

ptr.Doamna Indines -----------nu am spus ca nu am incredere in avocati doar ca am stat de vorba pana acum numai cu avocati care nu sunt pe penal dar vor sa o faca si riscul nu imi permit sa-l iau .apropo de apreciere , eu zic ca pot ,avand in vedere ca iti poti da seama de raspunsul pe care il da atunci cand politistul vorbeste si iti dai seama ca nu este neutrul in dosar .
#-o acum inteleg de ce se spune ca Bucurestiul e fruntea....(e..chiar si la onorarii).
Mult succes. d-na Ioana
Cu stima,
av. M.Hornea

Alte discuții în legătură

In cat timp pot rezilia contract avocat Diamandi Diamandi Am semnat ieri un contract de reprezentare la politie si urma sa platesc zilele acestea onorariul dar prima reprezentare la politie a avocatului m\'a ... (vezi toată discuția)
Nelamurire arhimede arhimede Buna ziua, am si eu o problema: Zilele trecute am primit o citatie de la politie ,pentru audiere, am fost si mi sa spus ca mi sau gasit amprentele pe carcasa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! in anul 2005 am luat un credit de 17500 ron de la ... georgetastancu georgetastancu Buna ziua! In anul 2005 am luat un credit de 17500 ron de la libra bank. In 2014 am fost executata silit ptr. suma de 61282 ron. In 2016 mi-a fost vandut ... (vezi toată discuția)