avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Incredere in politie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Incredere in politie

In ceea ce priveste plangerea penala pe care am facut-o ,simt ca nu pot avea incredere in politistul care se ocupa de acest dosar .s-au folosit unele cuvinte care m-a facut sa cred ca tine parte angajatorului, motivul ....................traim in Romania .
Stiu, am nevoie de avocat bun sa mi se poata face dreptate , dar inca odata va rog , cum pot afla care avocat este bun si care nu ...........am stat de vorba cu 3 avocati cunoscuti pana acum dar se vede clar ca nu se pricep la penal .Recunosc, nu imi permit financiar nici sute de euro sa platesc un avocat tinand cont ca numai un job decand asa zis mi-am dat demisia cu acordul ambelor parti .
Rog raspuns si ajutor.
Multumesc .
Cel mai recent răspuns: Ioana -NL , utilizator 21:38, 14 Aprilie 2010
Stimata doamna , sau domnisoara Ioana,
Imi pare rau ca nu ati observat ca am inteles exact, ce ati vrut sa spuneti, am pus si un zambet:). Ideea e ca , cei cu care ati vorbit probabil sunt mai mult civilisti , decat penalisti. Vorbele aruncate de catre politist, (vorbe care v-au pus pe ganduri) au fost spuse poate , cu scopul intimidarii.... Nu va lasati intimidata si nu fiti pesimista. Trebuie sa ganditi pozitiv si sa va ganditi doar la argumentele pe care trebuie sa i le impartasiti avocatului ales, sau avocatului din oficiu. Si unui avocat de renume i se intampla sa piarda un proces...si un avocat numit din oficiu va poate apara cum trebuie, daca este convins de catre dvs ca trebuie sa o faca... Sigur veti reusi. Va doresc mult succes !!!
Ultima modificare: Miercuri, 14 Aprilie 2010
ContSters122901, utilizator
Va multumesc Dna ...domnisoara Indines .
am sa ma zbat ca o leoaica pentru dreptatea mea si sper sa gasesc un avocat bun pentru bugetul meu .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In cat timp pot rezilia contract avocat Diamandi Diamandi Am semnat ieri un contract de reprezentare la politie si urma sa platesc zilele acestea onorariul dar prima reprezentare la politie a avocatului m\'a ... (vezi toată discuția)
Nelamurire arhimede arhimede Buna ziua, am si eu o problema: Zilele trecute am primit o citatie de la politie ,pentru audiere, am fost si mi sa spus ca mi sau gasit amprentele pe carcasa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! in anul 2005 am luat un credit de 17500 ron de la ... georgetastancu georgetastancu Buna ziua! In anul 2005 am luat un credit de 17500 ron de la libra bank. In 2014 am fost executata silit ptr. suma de 61282 ron. In 2016 mi-a fost vandut ... (vezi toată discuția)