avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... nelamurire
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

nelamurire

Buna ziua, am si eu o problema: Zilele trecute am primit o citatie de la politie ,pentru audiere, am fost si mi sa spus ca mi sau gasit amprentele pe carcasa unui geam de la oglinda unei masini fapta care spun ei sa intamplat acum o vara sau doua veri, eu lucrez nu fur din masini si nici oglinzi auto, e posibil ca amprentele sa imi fi ajuns pe carcasa intamplator, am fost pus sa dau o declaratie in urma unor intrebari adresate de politist si mi sa spus ca o sa ma cheme peste o saptamana doua la audieri, ce se poate intampla? nu am antecedente ,cazier dosar penal.....
Cel mai recent răspuns: avocat Moloman George , Avocat 12:04, 4 Aprilie 2010
Daca amprentele dvs au fost gasite pe un obiect, insemna ca ati interactionat cu acel obiect; asta nu inseamna ca ati savarsit neaparat vreo fapta penala, puteati sa atingeti obiectul si accidental! Bine, acum mai trebuie sa convingeti si organele de cercetare penala de acest fapt:)
Cred ca cel mai bine ar fi sa apelati de urgenta la un avocat specializat in drept penal, impreuna cu care sa va organizati apararea. Cel mai bine era sa mergeti insotit inca de la prima declaratie, dar nici acum nu este foarte tarziu.
Succes!

Av. Claudiu Sorin Feteanu
dar daca nu imi permit sa platesc un avocat, ce se poate intampla in cel mai rau caz? ......cum am mai zis nu am antecedente cazier dosar penal, am raspuns unde lucram pe unde umblam cu ce ma ocupam ?
si in plus nu cunosc masina si numerele nu imi pot aduce aminte in ce imprejurari m-am atins de masina, cred ca daca arunc pulbere pe o masina gasesc sute de amprente ?
~ Conținut șters la cerere ~
adica amenda, inchisoare? .....

Alte discuții în legătură

Furt calificat -oglinda auto alexvl006 alexvl006 Am furat o oglinda de la un bmw, am fost la politie si aveau amprentele mele pe carcasa oglinzii respective si o camera de filmat in zona pe care am fost zarit ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, acum cateva zile am fost suprins de politisti in civil ... tps351 tps351 Buna ziua, acum cateva zile am fost suprins de politisti in civil in vama veche ruland un joint care continea 0.8 grame de marijuana. Eram impreuna cu inca ... (vezi toată discuția)
Consum marijuana abc1221efg abc1221efg Buna seara! Acum 2 zile am iesit din bloc, iar la coltul strazii era o masina de politie stationata. Am continuat sa ma duc in acea directie, iar in momentul ... (vezi toată discuția)