avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... nelamurire
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

nelamurire

Buna ziua, am si eu o problema: Zilele trecute am primit o citatie de la politie ,pentru audiere, am fost si mi sa spus ca mi sau gasit amprentele pe carcasa unui geam de la oglinda unei masini fapta care spun ei sa intamplat acum o vara sau doua veri, eu lucrez nu fur din masini si nici oglinzi auto, e posibil ca amprentele sa imi fi ajuns pe carcasa intamplator, am fost pus sa dau o declaratie in urma unor intrebari adresate de politist si mi sa spus ca o sa ma cheme peste o saptamana doua la audieri, ce se poate intampla? nu am antecedente ,cazier dosar penal.....
Cel mai recent răspuns: avocat Moloman George , Avocat 12:04, 4 Aprilie 2010
Faptul ca amprentele d-stra au fost gasite pe carcasa unei oglinzi, sustrase de la o masina, duce la banuiala legitima ca sunteti autorul unei infractiuni de furt.
Daca masina se afla parcata intrun loc public si nu mai exista nicio alta proba, care sa se coroboreze cu urmele papilare gasite la fata locului, nu trebuie sa va nelinisteasca prea mult. Se va dispune probabil NUP sau SUP. Insa, daca masina se afla intrun garaj, curte sau in oricare loc imprejmuit, unde prezenta d-stra nu se justifica, atunci aveti o problema si va sfatuiesc (si eu) sa va angajati un avocat, iar daca nu va permiteti solicitati unul din oficiu.
App, am avut un caz asemantor si s-a dispus SUP din lipsa de probe certe, eu nu am avut o contributie foarte mare, dar am avut parte de un procuror obiectiv.
Succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt calificat -oglinda auto alexvl006 alexvl006 Am furat o oglinda de la un bmw, am fost la politie si aveau amprentele mele pe carcasa oglinzii respective si o camera de filmat in zona pe care am fost zarit ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, acum cateva zile am fost suprins de politisti in civil ... tps351 tps351 Buna ziua, acum cateva zile am fost suprins de politisti in civil in vama veche ruland un joint care continea 0.8 grame de marijuana. Eram impreuna cu inca ... (vezi toată discuția)
Consum marijuana abc1221efg abc1221efg Buna seara! Acum 2 zile am iesit din bloc, iar la coltul strazii era o masina de politie stationata. Am continuat sa ma duc in acea directie, iar in momentul ... (vezi toată discuția)