avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... nelamurire
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

nelamurire

Buna ziua, am si eu o problema: Zilele trecute am primit o citatie de la politie ,pentru audiere, am fost si mi sa spus ca mi sau gasit amprentele pe carcasa unui geam de la oglinda unei masini fapta care spun ei sa intamplat acum o vara sau doua veri, eu lucrez nu fur din masini si nici oglinzi auto, e posibil ca amprentele sa imi fi ajuns pe carcasa intamplator, am fost pus sa dau o declaratie in urma unor intrebari adresate de politist si mi sa spus ca o sa ma cheme peste o saptamana doua la audieri, ce se poate intampla? nu am antecedente ,cazier dosar penal.....
Cel mai recent răspuns: avocat Moloman George , Avocat 12:04, 4 Aprilie 2010
Chiar credeti ca utilizatorul are nelamurire in acest sens? Ar fi bine inca din faza de UP sa-si angajeza avocat.
Succes!
in luna ianuarie sau februarie am fost in parcul A.i Cuza cu doi prieteni,....si am fost legitimati de politie .Asupra noastra sa gasit o 0.2 sau 0.3 de marijuana ,atunci am fost dusi la sectia de politie unde am fost amprentati si fotografiati pentru prima data,...nu am cazier dosar sau altele si nici probleme cu politia .....iar acum 3,4 zile am fost chemat la politie pentru audieri,in legatura cu cele povesie. amprentele de pe carcasa unui geam de la oglinda unei masini se aseamana cu amprentele mele. si reclamatia este facuta de posesorul auto. politistul mi-a pus cateva intrebari am dat declaratie si a zis ca sa intamplat vara trecuta sau acum doua veri si ma intrebat daca recunosc masina numerele sau posesorul, eu nu cunosc si nici nu imi aduc aminte cand sau unde am atins masina am zis unde lucream, pe unde umblam etc. si in plus nu ma ocup cu asa ceva si nu reprezint niciun pericol pentru societate, sincer nu imi pot aduce aminte locul sau io stiu ce de acum 2 ani, daca se ajunge la penitenciar imi vor distruge viata,.....am servici si pe unde am lucrat nu am facut probleme ba chiar in unele locuri am fost de incredere,.....am doi parinti o sora si ar fi aiurea sa.......... dupa declaratia data in fata comandantului sau ce era......am intrebat ce se intampla, gandinduma la seara din parc, cu posesia de marijuana ,si mi-a zis ca un om care e nevinovat nu pune atatea intrebari ca ce vreau sa ii schimb parerea despre mine adica ...., are o parere buna. si mi-a zis ca o sa ma cheme peste o sapt. doua,cam atat. Va multumesc
Domnule Radu Alexandru, eu am adresat o intrebare si am cerut un ajutor,....dar cum de obicei cand ceri ajutor primesti o intrebare de genul: (de ce sa te ajut?) ...nu ma mira atitudinea dumnevoastra ca mi-ati raspuns cu o alta intrebare,....viata nu e roz pentru toti poate pentru dvs e cam roz........chiar credeti ca toti ne permitem avocat din faza de up...si in plus nici nu stiu ce e up. si am fost doar la audiere nu ati citit cu atentie....nu ma ajuta rsp dvs dar va multumesc oricum multe SUCCESURI
up=urmarire penala,etapa legala in cercetarea unei cauze
Legatura care probabil o vor face sau au facut-o deja organele de politie ar fi ca dvs.ati sustras,oglinda de la acea masina pentru a o vinde si a va procura bani in vederea cumpararii unor droguri,mai ales ca ati fost gasit la o data anterioara cu droguri.
De aici incoace,numai probatoriile ce se vor administra pot dovedi daca ati facut sau nu cele pentru care,probabil,sunteti banuit.
Este,din nefericire, tarziu sa va ganditi la familie si la pierderea locului de munca,trebuia sa va ganditi inainte de a fi prins prima data cu drogurile,iar aceasta situatie,chiar daca sunteti nevinovat va atarna greu in solutionarea sesizarii privind furtul.
Sfatul de a angaja un avocat,mai ales intr-o astfel de situatie,este binevenit ,iar necesitatea acestuia este destul de mare,in situatia dvs.
Mai bine imprumutati bani de undeva,pentru a plati onorariul,decat pe urma,din toate acestea sa rezulte o pedeapsa,eventual privativa de libertate.

Alte discuții în legătură

Furt calificat -oglinda auto alexvl006 alexvl006 Am furat o oglinda de la un bmw, am fost la politie si aveau amprentele mele pe carcasa oglinzii respective si o camera de filmat in zona pe care am fost zarit ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, acum cateva zile am fost suprins de politisti in civil ... tps351 tps351 Buna ziua, acum cateva zile am fost suprins de politisti in civil in vama veche ruland un joint care continea 0.8 grame de marijuana. Eram impreuna cu inca ... (vezi toată discuția)
Consum marijuana abc1221efg abc1221efg Buna seara! Acum 2 zile am iesit din bloc, iar la coltul strazii era o masina de politie stationata. Am continuat sa ma duc in acea directie, iar in momentul ... (vezi toată discuția)