Acu' doi ani am reziliat un contract TV cablu cu UPC, deoarece din senin au schimbat grila de programe prin scoaterea mai multor canale preferate - trecand acestea intr-un alt sistem de operare (evident mai scump). Inca in aceeasi zi am incheiat un nou contract cu un alt furnizor, si de atunci cei de la UPC nu ma mai slabesc din colimator. Cu toate ca am platit integral factura pe ultima luna (apr. 2008) - desi am beneficiat de serviciile lor doar vreo 12 zile - in luna mai (2008) mi-au mai trimis o factura umflata cu peste 100 RON, care ar reprezenta nu stiu ce clauza...
Evident ca nu am fost de acord cu achitarea acestei sume, deoarece ultima data cand am semnat cu ei pentru fidelitate pe timp de 12 luni, a fost cu multi ani in urma. Ei prelungeau probabil automat in fiecare an acest contract, sau au pus pe altcineva sa semneze in locul meu - daca exista un nou contract de fidelitate.
Dupa cateva luni de "razboi" au predat "cazul" meu la cei de la Creditexpress, care la randul lor m-au hartuit cu diferite tipuri de amenintari - pana am reusit sa-i conving, ca cei de la UPC nu prea au dreptate, si n-are rost sa-si piarda vremea cu cazuri marunte si din start pierdute.
Au urmat cateva luni de "liniste" si am si uitat de cosmarul UPC - pana azi, cand m-au sunat cei de la EOS, care iarasi mi-au pus placa stricata cu varianta UPC.
Spuneti-mi va rog, ce sanse am, si ce trebuie sa fac, ca sa scap odata pentru totdeauna de acesti escroci (ca altfel nu-i pot numi) de la UPC? X-(
Oare nimeni nu-si da seama, ca numai cheltuielile cu corespondenta si telefoane de amenintare se apropie vertiginos de valoarea presupusei datorii? Ce castiga pana la urma, chiar daca ma dau in judecata, nu cred sa aiba sanse fara un contract cu semnatura mea...
Cu multumiri, Petru13
nimic.. e hilar si trist ce vi se intampla.. eu zic sa faceti abstractie de ei ca nu ajung sa va dea in judecata si daca ajung nu casitga nimic.. ideea e sa nu le semnati nimic
Va rog sa va editati mesajul si sa stergeti denumirile societatilor implicate in discutie.
In forum se discuta ideea si nu persoana fizica/juridica.
Va multumesc.
daca nu actionati nu vor ceda ...primul drum la opc asta pentru a mari cheltuielile ..clauza invocata este abuziva nu au nici o sansa, in opinia mea..apoi...
Reziliere contract
rhona1984
va rog sa ma sfatuiti ce sa fac? anul trecut am locuit in cluj-napoca intr-un apartament inchiriat. ne-am inteles cu proprietarii sa-l inchiriem pt mai mult ... (vezi toată discuția)