avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1221 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... se pedepseste coruperea de minori
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

se pedepseste coruperea de minori

am 20 ani si ubyta mea 15 daca parintii ei ma reclama la politie ce se intampla ???
Cel mai recent răspuns: ContSters104229 , utilizator 19:51, 14 Aprilie 2010
aveti probeme daca ati facut sex..ca nu are nici macar 16 ani
nu aveti probleme daca ati corupt-o sa mearga la biblioteca.
daca ea zice ca vrea sa ramana cu mn nu are cemi face nimeni
???
Daca are sau avea 15 ani impliniti cand ati avut prima data relatii intime,daca aceste relatii au fost liber consimtite de minora si daca nu au avut loc in prezenta altor minori,nu sunt motive sa va faceti probleme
In cazul de fata poate fi incident actul sexual cu un minor.Sau, daca , indragostit fiind , ii mai faceti si vreo propunere de casatorie, nematerializata , finalmente , se va retine infractiunea de seductie.

;)

Alte discuții în legătură

Corupere de minori? mihaela_mimi_ro mihaela_mimi_ro Am o verisoara de 15 ani si 6 luni care intretine relatii sexuale cu un barbat de 43 de ani. Parintii doresc sa depuna plangere penala impotriva barbatului, ... (vezi toată discuția)
Corupere de minori? amein amein Stimati avocati,as dori sa imi comunicati parerea dumneavoastra in legatura cu urmatoarea situatie: unu baiat de 19 ani e impreuna cu o fata in varsta de 15 ... (vezi toată discuția)
Corupere de minori? viol?! adyzzzu adyzzzu De curand un bun prieten a avut gresita inspiratie sa intretina acte sexuale cu o minora...acesta are varsta de 18 ani...iar ea 16! La o luna dupa comiterea ... (vezi toată discuția)