Buna ziua,
As vrea sa va rog mult sa primesc raspuns la urmatoarea problema.Am deschis proces de divort cu sotul, bazat pe infidelitatea acestuia, solicitand custodia celor doi copii pe care ii avem impreuna.Sotul lucreaza in afara tarii de circa 3 ani , dar avand contracte pe perioada determinata, mai mult stand acasa decat in afara tarii.Problema este urmatoarea: la primele plecari el era angajat cu contract in tara,avizat de itm, cu salariul de 720 lei pe c.m., cu detasare in strainatate, unde obtinea , sa zicem , in jur de 10-15 euro/ora.Cand am fost la locul unde semneaza sotul actele, la biroul intermediarului, probabil ( pentru ca nu stiu sigur ce rol are ), mi s-a spus ca la ei sotul doar semneaza contractul pentru strainatate, dar nu mai este si angajat in tara cu contract semnat si avizat de itm.Am cerut o copie dupa ultimul contract semnat, mi s-a dat , este un contract semnat pe o luna de zile, nesemnat de angajator ( firma din strainatate), neavizat de nimeni , pe el existand doar semnatura sotului si datele contractului.Stiu ca la calculul pensiei alimentare se iau in considerare veniturile pe ultimele 6 luni.El are doar doua plecari de cate o luna in acest interval , ambele cu aceeasi firma din strainatate.Se iau in considerare aceste venituri la calculul pensiei alimentare? In afara de aceste doua contracte nu mai exista alte documente care sa ateste ca el a lucrat in acest timp si nu doresc sa primesc pentru 2 copii infima suma de 1/3 din salariul minim pe economie, in conditiile in care sotul obtine peste 2300 euro/luna.Mentionez ca el nu este de acord sa stabilim de comun acord o suma lunara pentru copii, deoarece nu este in interesul lui.Va multumesc !
Cel mai recent răspuns:
bdd , utilizator
12:56, 14 Aprilie 2010