avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1180 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara

buna ziua,
in urma divortului s-a stabilit ca fostul sot sa plateasca copiilor 330 lei (165 pentru fiecare copil ), desigur procent din salariul minim pe economie.el lucreaza in afara tarii , contracte de o luna-doua cu o firma , deci nu erau venituri cu caracter permanent.luna aceasta s-a angajat din nou la o firma la care a mai fost in trecut, in tara avand salariul de 720 lei , pe cm, cu detasare in alta tara cu un salariu de x lei/ora, totul legal.intrebarea mea este: salariul din strainatate, care este virat in tara intr-un cont bancar, se poate lua in considerarea in eventualitatea unui proces pentru marirea pensiei alimentare?
Cel mai recent răspuns: ContSters71920 , utilizator 10:51, 11 Iulie 2010
da, vorbim de venit si acele sume primite in strainatate intra in aceasta categorie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de intretinere bia79 bia79 buna ziua, Am divortat in urma cu doi ani, valoarea pensiei de intretinere pentru cei doi copii, ramasi in custodia mea, fiind atunci stabilita ca procent din ... (vezi toată discuția)
Angajat in romania... crissavocat crissavocat ....detasat in UE de citva timp(mult)cu perioade umane de lucru,conditii bune,dar...cit trebuie sa fie salariul in registrele firmei din Romania?Ce legi ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara- va rog mult un raspuns !!! ContSters120498 ContSters120498 Buna ziua, As vrea sa va rog mult sa primesc raspuns la urmatoarea problema.Am deschis proces de divort cu sotul, bazat pe infidelitatea acestuia, solicitand ... (vezi toată discuția)